STYLISH & MODERNE

Her kommer det lekreste brudeparet, fotografert av de dyktige og talentfulle ladies hos STUDIO LL. Hanne og Matthew is looking flawless på sin store bryllupsdag. Bryllupet deres var på festningen i Kristiansand den 29.06.2013, en strålende sommerdag. Vi er helt forelsket i det korte sløret og den stilige hårfrisyren til denne freshe bruden, med de vakre øynene. Hennes Pronovias kjole sitter perfekt, og den spesielle, men åh så lekre brudebuketten er signert blomsterdekoratør Steinar Holskog. Perfekt i følge årets trend som er store og ’tilfeldige’ brudebuketter. Nyt de vakre bildene og dette vakre brudeparet. NWB gratulerer så mye, og er så stolt over å dele deres store dag.

FRA BRUDEN:

- Beste minne fra dagen: Den helt spesielle stemningen og lykkerusen som var der gjennom hele dagen og festen. Å holde hender for første gang som kone og mann!

- Tips til andre brudepar: Senk skuldrene, nyt øyeblikket og ha det gøy sammen! Når det gjelder fotograf, gå for den som får dere til å slappe av.
- Hvorfor Studio LL? To sjarmerende, passelig laid-back, profesjonelle jenter som er positive og enkle å jobbe med. De er fulle av energi og gir 110 %. 
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio LL // Brudekjole: Pronovias // Brudens sko: Badgley Mischka // Hår: Bente Hafslund, Adam og Eva // Make-up: Stine Bremar // Brudgommens antrekk: Tiger of Sweden // Brudebukett: Steinar Holskog // Blomster: Steinar Holskog
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.