VALENTINE’S DAY GIVEAWAY

Ida har vi en fantastisk giveaway fra vårt nye medlem i The Notebook; den flotteste blomsterbutikken vi har sett på lang tid, nemlig EUCALYPTUS i Sarpsborg. Ikke bare er butikken en estetisk nytelse, men innehaver er en særdels dyktig blomsterbinder, med sans for det moderne, personlige & unike, noe som gjenspeiler seg i hennes vakre arbeid, som er en glede for sjel og hjerte. Derf or er det med stolthet & glede vi kan gi våre lesere enda en fantastisk Giveaway i vår jubileumsmåned, fra en kvalitetsleverandør vi med hånden på hjertet kan anbefale!

Og med det sagt; nå har altså DU muligheten til å være den superheldige vinneren av en enestående vakker & personlig brudebukett + to konsulenttimer med Ina, til å hjelpe deg å pynte ditt bryllupslokale og/eller kirke i to hele timer. Samlet verdi er på hele kr. 3 500.-.

HVORDAN KAN JEG BLI MED?

Enkelt, du gjør bare følgende;

- Legger igjen en kommentar her i denne bloggposten, med når og hvor du skal gifte deg, og forteller oss hvordan din drømmebukett ser ut og/eller hvordan ditt frieri var. Vi elsker å høre om romantiske frierier, spesielt i anledning Valentine’s dagen.

- Husk å legge ved kontaktinformasjonen, for at kommentaren skal være gyldig.

Vinneren trekkes her på bloggen om en uke; fredag den 21. februar.

Giver av denne giveawayen er EUCALYPTUS, til en samlet verdi på kr. 3 500.- (Pynting av lokale inkluderer ikke blomster.)

Ønsker du å få vite om våre giveaways og nye bloggposter først? Meld deg da på vårt nyhetsbrev, så får du det siste nye først, rett i mailboxen din. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen.