EMMA + SIMON

Endelig kan vi publisere dette usedvanlig vakre bryllupet fra et av Norges mest storslåtte områder i spektakulære natur; Lofoten.  Lofoten er et av mine drømmereisemål, og jeg fikke ikke mindre lyst etter disse bildene. Emma & Simon giftet seg i en nydelig liten katolsk kirke; Den Hellige Families Kirke i Storfjorden. Hennes mor har laget den fantastiske brudebuketten, og vi elsker fargene i den. Simon & Emma er et vakkert par, og ble spontant forelsket i denne vakre bildeserien av superdyktige svenske bryllupsfotografen Lina Arvidsson, som viser kjærligheten, og fanger parets fantasiske utsråling, sammen med naturen og stemningen.

BRUDEN FORTELLER: 20.juli 2013 giftet vi oss i Lofoten, vår fantastiske hjemplass. Etter 8 1/2 år sammen på dagen, og en forlovelse på ca halvannet år ble vi viet i Den Hellige Families Kirke i Storfjorden. Det ble den beste dagen i våre liv!

Den katolske vielsen var så vakker. Den lille kirken var fylt av mennesker vi er glade i. Min eldste søster sang nydelig, akkompagnert av vår gode venn Henrik på gitar. Brudemarsjen ble spilt på fiolin, familiene våre deltok med lesninger og presten gjorde en utrolig fin jobb.

Ustabilt vær er vi vant med, og det gikk kjempefint da vi fikk opphold akkurat når vi trengte det. Det ble også ekstra magisk når solen tittet frem akkurat idet vi gikk ut på kirketrappen som nygift. Og så ble det så flotte, dramatiske bilder.

Helt fra Malmö kom verdens herligste jente og fotograf for å ta bilder på vår store dag. Selv om jeg glemte å hente henne på flyplassen var hun så utrolig blid og engasjert hele helgen. Etter mye research fant jeg henne på internett, og da jeg oppdaget Lina sine bilder ble jeg helt betatt og tenkte “hun MÅ vi ha!”. Og heldigvis ville hun. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd! Lina har en helt spesiell evne til å fange stemningen på bilder, og bildene så utrolig viktig på en slik dag.

Brudekjolen min er fra Pronovias. Kjøpt i Spania, deretter fikk jeg hjelp til å tilpasse den på Tessem Brudesalong i Trondheim.

Inspirasjonen for dagen: Vi ønsket et laid-back bryllup, med god stemning og en skikkelig feiring av oss og ikke at bryllupet skulle bli en “prestasjon”. Samtidig ønsket vi det lille ekstra, å ha det pent med morsomme detaljer og en spesiell stemning slik at det ikke bare ble en “vanlig” fest. Resultatet er vi strålende fornøyd med. Personlig, koselig, intimt og gøy. Timesvis på blogger og ebay lønte seg. Fargene som gikk igjen var rosa, mint og turkis.

Alt ble som vi hadde ønsket, kun nærmeste familie og gode venner skapte en fantastisk atmosfære. Kanskje hjalp det litt med pappas hjemmebryggede øl og fri bar også, he he. Det var fine taler og herlige folk. Vi følte oss så utrolig fornøyde og takknemlige.

Buketten og alle blomsterdekorasjoner ble laget av min svært talentfulle mor. Elsket den! Så ble det ekstra spesielt at mamma laget den. Det ble ikke noe kasting av buketten! Kaken ble bakt av mine bakevenner Sigrid og Cecilie. Den ble bakt med (nesten) frie tøyler og ble helt perfekt. Overraskelsen var gulrotkaken i den øverste kaken. Herlig!

Det var mange vidunderlige øyeblikk. Vanskelig å velge ut noen, men utvekslingen av løfter under vielsen, talene som ble holdt og alle følelsene som er i sving hele dagen er lett å huske. Talene til hverandre setter vi også veldig høyt. Brudgommen fikk egen sang av meg (ferdig natten før), “Simon”.

Vi hadde fantastiske forlovere, venner og familier som to på og hjalp oss på veien og spesielt i dagene før. På selve dagen tok vi som brudepar oss helt fri og kunne slappe av og nyte. Vår kjempedyktige toastmaster hadde stålkontroll på logistikk og taler. Hjemmelagde innbydelser og bordkort ville ikke eksistert uten min detaljorienterte venninne Cecilie. Gjengen som pyntet lokalet, ølbryggeren, kakebakere, brudepiker, talere, forlovere som sørget for sjokolade og støvler og alle “usynlige” hjelpere. Dere er best! Festen ble rett og slett legendarisk.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Lina Arvidsson // Brudebukett og Blomster: Brudens mor // Bryllupskake: Venner av bruden; Cecilie & Sigrid // Invitasjoner & Bordkort: DIY // Brudekjole: Pronovias // Brudens sko: Badgley Mischka // Hår: Rita Martinsen