NWB har lenge vært fan av – og brukere av PAPPERLESS POST, og har i tillegg brukt det mye privat i noen år. Vi mottar også mye post via Paperless Post fra internasjonale designere når det inviteres til events, brudeshow, møter etc. Her blandes nåtidens teknologi med lekker design, som gjør det både personlig og profesjonelt. Du kan velge om du vil bruke bare online tjenesten, og sende via epost, eller i printet papirutgave, men du kan også bruke begge deler. 
NWB liker de fordi det er enkelt å bruke, designe og minst effektivt. Du kan se hele BRYLLUPSKOLLEKSJONEN ved å klikke deg inn HER. Invitasjoner til FORLOVELSE finner du HER. Du finner også design til BRIDAL SHOWERS og UTDRIKNINGSLAG. Og ikke glem brudepikene dine og forloveler(e) med; VIL DU VÆRE MIN FORLOVER kort. 
SAVE THE DATE har også begynt å få feste i den norske og skandinaviske bryllupstrenden, og det liker vi. Det gjør at de gjestene du ønsker kan få en mulighet til å holde av datoen, før DU har absolutt alle detaljer på plass. Du kan se alle designene til det HER. Det begynner å bli vanlig med tredagers bryllup på herregårder eller i fjellheimen, eller kanskje du ønsker å arrangere en middag kvelden i forveien for dine gjester. Da finner du alle innbydelser til det HER.

PAPERLESS POST har også med seg noen av de mest ettertraktede designere for å gi deg en moderne, men eksklusiv design. Du kan se KATE SPADE sin kolleksjon HER. KELLY WREASTLER sin kule design ser du HER. Vi vet det er mange som liker den eksklusive sorten, og hva el vel bedre da enn å være moderne & elegant blonder og mønster med disse lekre invitasjonene fra OSCAR DE LA RENTA, som du ser HER.

Paperless Post har de lekreste design, farger og fonter slik at du lett kan designe dine egne, bruke noen elementer og endre noe til din personlige og unike ‘signatur’, eller bare bruke den ferdige designen. Enklere blir det ikke, samtidig som det ser smashing ut! De har også noen design som er gratis, de ser du HER.

Lykke til!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ønsker du å få det siste med deg av alt som har med brud og bryllup å gjøre, meld deg på vårt nyehetsbrev. Du finner link øverst i høyre hjørne på blogggen. Da får du alt det siste, rett inn i mailboxen din.