ALFRED + KAROLINE

Først må vi bare si at vi elsker denne shooten, og vi har gledet oss stort til å publisere den. Den er tatt en kald vinterdag i Oslo for noen uker siden av den dyktige CAMILLA JØRVAD PHOTOGRAPHY. Nydelige farger, og sammen med de klare og dype fargene i antrekkene til dette stilige paret, ble det en perfekt match. En moderne & fresh forlovelses session, med vakre tidløse bilder. Camilla har også brukt film denne gangen og de siste bildene i artikkelen er fotografert med nettopp film. Vi i NWB elsker film, strukturen i film, og ikke minst fargene og stemningen som film gjengir. Film er veldig i tiden, og vi ser at flere og flere internasjonale fotografer velger og bruke film i tillegg til digital fotografering, mens noen går helt over til film. Men nå er det denne superstylishe shooten fra Oslo som gjelder. NYT! 

Camilla skal også fotografere parets bryllup i år, og hvis dette er en antydning på hva det kan bli, er vi sikker på det blir en meget stylish bryllupsfeiring også.

FOTOGRAF: CAMILLA JØRVAD PHOTOGRAPHY – LOCATION: OSLO

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.