VINTERBRYLLUP

Lisa & Joakim giftet seg 1. februar i år. En kald vinterdag, med snøen som den fineste glasur. Vielsen og festen fant sted på koselige Kleivstua Hotell, og transporten etterpå var spark! Med sin fine mage strålte Lisa og brudeparet, og Marianne og Monsterfoto fanget det flotte paret perfekt gjennom sin linse denne dagen. Med en stor kopp med din favoritt te, nytes denne bildeserien ekstra godt.

BRUDEPARET SIER:

- Beste minne fra dagen: Hele dagen var fantastisk med nydelige rammer oppe på Kleivstua. Beste minne var da vi sa ja til hverandre, etter det fløt bare dagen av seg selv.

- Tips til andre brudepar: Vinterbryllup er å anbefale på det sterkeste. Hvis man skal ha et vinterbryllup er Kleivstua et sted å anbefale. Du har alt på et sted. Fantastisk mat/vin, Overnatting, aktiviteter og ikke minst et utrolig romantisk sted.

- Hvorfor Monsterfoto: Vi valgte denne fotografen da vi syns hun fikk frem et utrykk i bildene som vi likte. Og hun var veldig hyggelig og positiv når vi møtte henne

FOTOGRAFEN SIER: Lisa og Joakim var et herlig par å fotografere. Så glade og lykkelige hele dagen. Vi fikk tatt flotte bilder i området rundt kleivstua, masse vakker og hvit natur. Det som var kjekt er at alt er innenfor et området som gjorde at jeg fikk mulighet til å være litt sammen med både brud og brudgom under klargjørelsene før vielsen.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Monsterfoto // Catering & Location: Kleivstua Hotell // Brudekjole: Sadoni

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.