MARTHE & FREDRIK

Her kommer et fantastisk høstbryllup av Micheala Kloudasom vi kåret til årets bryllupsfotograf i denne bloggposten. Marthe og Fredrik giftet seg siste helgen i oktober ifjor, i en Humanistisk vielse på Apenesgården, hvor de også hadde bryllupsfesten. Det ble en intim feiring med de aller nærmeste, og en dag fyllt av kjærlighet, noe som virkelig synes gjennom denne vakre bildeserien. Undertegnede har selv bodd i Horten i mine tidlige barneår, og kjenner igjen alle de vakre stedene hvor bildene er tatt. Og brudeparet; det står til 20 i stil – we dig! Jatakk, til flere norske brudgommer kule og moderne dresser, med vanlig slips (eller bowtie!). Marthe er slående vakker med egendesignet hårpynt, i et hår vi ‘would die for’, med nydelig kjole fra Malene Birger.

BRUDEN FORTELLER:

Beste minne: Hele dagen! Det var en fantastisk dag, med en utrolig varm og god stemning. Så mange fine folk, så mye latter, og så mange klemmer og fine ord. Selve vielsen var utrolig fin og gripende. Under vielsen ble “Us” av Regina Spektor fremført og det var fantastisk vakkert og intimt.

Tips til andre: Når man har booket sted og vigsler, er mye gjort. Vi fikk utrolig mye god hjelp av både vigsler og kokken. De hadde mye erfaring og kompetanse som gjorde at dagen gikk som den skulle. Marthe er en stor fan av lister og de kommer godt med for å holde oversikt, det er en kabal og når man velger å gjøre det meste selv kan det fort bli surr. Og husk at ting noen ganger tar lengre tid enn man tror.

Inspirasjon bak feiringen: Vi var begge enige om at vi ville ha et ganske lite bryllup, med vår nærmeste familien og våre nærmeste venner. Vi var også enige om at vi ville ha en Humanistisk vielse, og vi ønsket å ha vielsen og festen på samme sted. Vi ville skape en stemning som var personlig, intim og varm, og vi ville at gjestene skulle ha det gøy og kose seg sammen med oss.

Valg av fotograf: Michaela tar fantastiske bilder! Vi liker begge hennes dokumentariske preg og hvordan hun fanger øyeblikk og stemning. Det er fort gjort å glemme de små øyeblikkene, men hun dokumenterte hele dagen fra begynnelse til slutt. Vi anbefaler henne på det varmeste.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Michaela Klouda // Selskapslokaler: Apenesgården, Horten // Catering: Paulo Joaqim, Let’s Cook // Brudekjole: Malene Birger // Belte: Etsy // Sko: Tiger of Sweden, Cardigan: Acne // Hår og sminke: Marthe (bruden selv) // Hårsmykke: DIY, Marthe // Brudgommens antrekk: dress fra Bruuns Bazaar // kjorte: Tiger of Sweden // Sko: Acne // Blomster: kjøpt inn på Stortorvet i Oslo, dandert av Marthe // Bryllupskake: forlover Kristina Church // Trykkeri: Kai Ekstrøm v/Fladby As // Grafisk Design: Fredrik (brudgommen) // Musikals innslag: Agnes Victoria Stock // Vigsler: Beate Engelschiøn, Human-Etisk forbund

Dette bryllupet har også vært publisert på en av våre favorittblogger; RockNRoll Bride.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.