BODIL + OLAV

Nydelig sommerbryllup av de superflinke og hyggelige jentene hos STUDIO LL. Bodil & Olav ønsket seg bryllupsbilder tatt i naturlig lys ute, og det fikk de! Line og Linda, tar alltid fantastiske portrettbilder av sine brudepar – og dette paret er intet unntak. Disse fotografene løp barbeint under fotograferingen – les hvorfor nederst i bloggposten. En perfekt start på påskeuken!

BRUDEN FORTELLER:

- Beste minne fra dagen: Det beste minnet vi begge sitter igjen med fra dagen vår, er vielsen i Lund kirke. Vielsen var akkurat så fin som vi hadde drømt om. Det var en stor opplevelse  å gå opp kirkegulvet sammen med min far, og se en tydelig rørt brudgom til melodien “Forrest gump”. Vi hadde to nydelige brudepiker og to skjønne brudesvenner. Det var utrolig sterkt å gi hverandre vårt “JA”, – for livet! Det var så fint med personlig valgte sanger, som alle betyr mye for oss. Tekstlesning av søsken, nydelig sang av god venninne Anna Nikolaisen og hennes far John Nikolaisen, og diktlesning av brudens forlovere. Og det var så fint å få dele denne store dagen med mange av dem som betyr veldig mye for oss! Etter vielsen ble det servert kaffe og bakst ute på kirketrappen. Dette tror vi ble hyggelig for alle.

- Tips til andre brudepar: Nyt dagen, og ta innover dere alle små og store øyeblikk. For oss var det viktig at det meste av dagen ble fotografert og filmet. Utrolig kjekt å sitte igjen med bilder og film. Dagen går så fort, og da er det fint å senere kunne sitte ned å se tilbake på alle de fine minnene! Velg fotograf som dere stoler på at tar gode bilder, etter deres ønsker.

- Hvorfor Studio LL? De to fine, smilende jentene Line og Linda fra Studio LL, er veldig behagelige! Det var så lett å ha med dem å gjøre gjennom hele prosessen fra booking, planleggingsmøte, selve fotograferingen, og utrolig god service ved bestillinger av bilder og album i etterkant. Vi hadde et stort ønske om utefotografering og naturlig lys. Da det begynte å regne litt under fotograferingen, lagde de lett “tak” over hodet for oss, slik at vi kunne fortsette fotograferingen ute. De sprang barbeinte på jordet, blandt sauene, der vi ble fotografert og lagde god stemning! Vi ønsket oss et spesielt type album, som de ikke hadde brukt der tidligere. Men for dem var det ingen problem, å etterkomme dette ønske. Og vi sitter nå igjen med et nydelig album og bilder, som vi er så fornøyde med! Dette betyr mye for oss. Tusen takk Line og Linda!!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio LL // Brudekjole: Pronovias // Brudeslør: håndsydd via TimelessWeddingshop // Hår & make-up: Hanne Therese Elve Monsen – Zans frisør // Brudgommens antrekk: Dress fra Riccovero // Brudebukett og blomster: laget/pyntet av Marita Egeland, venninne av bruden // Blomster i kirka: Pyntet av brudens tante // Bryllupskake: Cecilies konditori

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.