EUCALYPTUS

NWB elsker alt som skiller seg ut fra mengden, de som tør å gå sine egne veier, og dermed også viser vei for andre. Ina hos EUCALYPTUS er en slik supertalentfull ung kvinne, som med sitt vakre blomsterbinderi og sin unike & personlige superkule blomsterbutikk hjelper sine bruder til å få den perfekte brudebukett, og blomster til bryllupet som tar pusten fra én. Idag må vi bare vise litt bilder fra denne oasen og en perle av en blomsterbutikk. Helt etter vår smak. La deg begeistre du også.

Ikke bare er det en særdeles vakker blomsterbutikk med maleri i taket og lysekroner, men Ina elsker bryllup, derfor har de også en egen side på websiden sin for BRYLLUP, med spesialpakker til BRUD & BRYLLUP. Du kan også titte inn på deres side med inspirasjon fra noen av deres KREASJONER. De har også en egen side med TIPS og INFORMASJON, som kan være lurt å huske på når man skal bestille blomster til bryllup. Dehar også en egen BLOGG du kan følge med på.

Bildene under viser en brudebukett, brystblomst til brudgom, som var en liten blomsterkrans og hårbøyle med blomster til bruden, de nylig lagde. Vi digger brudebuketten og sammensetningene av blomster, bånd og farger.

Ønsker du å besøke Ina og EUCALYPTUS, finner du den styslishe butikken i Sarpsborg. Tenker du åh nei, vi bor for langt unna; fortvil ikke! Ina er av den oppfatning av at hun ønsker å hjelpe deg uansett hvor du befinner deg i Norge, så ikke nøl med å ta kontakt med henne på epost eller telefon; hun strekker seg alltid litt ekstra for drømmekundene sine, og sånt vet NWB å sett pris på! I tillegg er hun en ‘kick ass’ blomsterstylist og dekoratør, som forstår den moderne bruden.

NWB er så heldig å ha henne med oss på vår episke workshop til høsten, hvor vi sammen skal kreere magiske settinger og stemning med Ina sine spektakulære blomsterkreasjoner. Can’t wait! Trenger DU brudebukett & blomster til ditt bryllup; da klikker du bare rett inn HER!