VELKOMMEN TIL KARINA JENSEN PHOTOGRAPHY

 
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette KARINA JENSEN PHOTOGRAPHY hjertelig velkommen som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et lite utdrag om KARINA JENSEN, og bryllupsfotografering:

Livsnyter, fashionista, sko elsker med extrem kjærlighet til mango, halveis vegeterianer, lattermild og elsker familien mer enn noe annet! Er en fotograf som nyter de virkelige øyeblikk. Et fotografi skal si mer enn 1000 ord. Dette er slik èn husker de sanne øyeblikkene. Kjærligheten og følelsene som var da bildet ble tatt. Jeg har jobbet med bryllups foto og kjærlighets bilder de siste 3 årene, da ved destinasjons bryllup rundt om i verden, men med base i Dominikanske Republik og i Norge. Fotograferer i Candid stil, som vil si fanger virkelige øyeblikk. Dette er hva dere ønsker og se tilbake på når dere er gammle og grå. Ikke bare oppstilte bilder av noen som ligner svært på èn selv. Det å få hver enkelt personlighet frem på bilder er viktigere for meg enn noe annet. Spesialiser seg på fotograferingi naturlig lys, som er det mest flatterende med ‘lyse & luftige’ bilder. 


Ønsker du å vite mer om KARINA JENSEN – klikker du bare HER.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
 
Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.