YANTI + EIRIK

En moderne kjærlighetssaga fikk sin store bryllupsfeiring i vakre Göteborg en vakker august dag i år. Yanti er slående vakker i sin lekre brudekjole, og hun har ikke en mindre stilig brudgom ved sisn side. Et superstylish par som traff hvernadre under sine legestudier i København. Her er det bare å la se henføre av de utrolig vakre bildene som er fanget av dyktige Kristina Malmqvist Photography.

BRUDEPARET FORTELLER: Jeg og Yanti møttes august 2004 når vi bägge to begynte på legestudiet i København. Vi ble vänner umiddelbart, men det var först neon år senare at det utviklet seg til kjærlighet. Vi har nå vært samen i syv år. Jeg fridde på en kjærlighetstur til Shangri La i Kuala Lumpur 24.2.13. Et og et halvt år senare giftet vi oss på Kviberg i Göteborg. Vi valgte Kviberg, fordi vi likte de historiske omgivelsene sammen med alt det grønne, og at det ville være en perfekt ramme for vårt bryllup. Vi likte omså svært godt vårt möte med Anders, mesterkokken som driver Kvibergs Kantin. Det var 75 gester, med familie og vänner, som utgjorde en fantastisk fest.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Kristina Malmqvist Photography // Brudebukett: Yanti Leoson // Catering: Kvibergs Kantin // Brudgommens Antrekk: Dress: Canali, Hartung Köpenhamn // Sko: Canali, Hartung, Köbenhavn // Bowtie: Canali, Hartung, Köpenhamn // Skjorte: Dior, 5th Av, NY // Brudekjole: JenJenhouse.com // Øredobber: Perler kjøpt på Filippinene // Hår: Studio Soft i Göteborg // Forlovelsesring og giftering: Spesialdesign fra Facon Facon Köbenhavn