JEANETTE & STIAN

En alldeles nydelig mai dag i år på Villa Malla, feiret Jeanette & Stian sin bryllupsdag, etter vielse i vakre Hvitsten kirke. De ankom sin egen brylluspfest i helikopter, til stor jubel fra sine sine gjester. Marianne fra Monsterfoto var med hele dagen og fanget ethvert øyeblikk av kjærligheten og festen.

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen:

• Bruden: Da vi ankom Villa Malla i helikopter. Vi hadde holdt den noe ”big-shot” ankomsten hemmelig for alle med unntak av toastmaster og forlovere. For en fantastisk følelse å se alt fra luften – vårt hjemsted, Villa Malla, og alle nære venner og familie samlet i så vakre omgivelser, vinkende til ære for oss. Mamma synes det var så stort at hun begynte å gråte. Og jeg må si at jeg følte meg virkelig som en prinsesse.

• Brudgommen: Da jeg stod i kirken, dørene åpnet seg og der kom bruden oppover kirkegulvet. Vakrere enn jeg noen gang hadde sett henne. Det var som å være i en
film. Mamma klamret seg fast i meg, hulkende.

Tips til andre brudepar: Vær forberedt på at det finnes et par useriøse aktører der ute. Ta i mot tips fra venner og kjente – anbefalinger er gull verdt! Vi lette en del på egen hånd (uten å ha så mye peiling). Heldigvis traff vi gullblink på det meste – særlig med
fotografen. Til kommende bruder: si til brudesalongen eller der du skal bestille kjolen, at du skal gifte deg 1 måned før den egentlige datoen, så er du sikker på at brudekjolen kommer frem i god tid (hvis du ikke får den med deg med en gang da såklart). Jeg (bruden) fikk kjolen 2 dager før bryllupet, og det var stressende! Viktigst av alt: Nyt bryllupsdagen alt dere klarer! Det er helt sant det alle sier: dagen går fryktelig fort. Vi var de siste som dro fra festen og kunne ikke helt fatte at dagen virkelig var over.

Inspirasjon bak feiringen: Hvitsten = sjø, strand og hvite små hus. Det er en idyllisk liten perle langs Oslofjorden, hvor vi er så heldige å bo. Det var viktig for oss å bli viet i Hvitsten Kirke, hvor blant annet sønnen vår er døpt. Så dette var utgangspunktet. Fra Hvitsten Brygge så vi over til vakre Villa Malla som ligger på andre siden av fjorden. Da vi hørte at Villa Malla tilbød buffet inspirert av Middelhavet, fantes det ingen tvil. Vi elsket tanken på det litt uformelle, utradisjonelle, og en lett, fin stemning nær sjøen. Festen måtte bare bli her. Og dermed var sjøtemaet satt, sammen med dus fersken (en farge som bruden er veldig glad i). En blanding av Oslofjorden (Hvitsten) og Middelhavet. Bruden var i ekstase.

Vi så for oss at vi vinket gjestene avgårde i en båt som skulle frakte dem fra Hvitsten til Villa Malla etter vielsen, i strålende sol selvfølgelig. Og slik ble det. Helikopterideen kom litt senere. Vi la det egentlig fra oss i starten da vi tenkte det kunne bli litt ”too much”. Vi ville være litt mer ydmyke. Men det er en perfekt landingsplass for helikopter på Villa Malla, på tuppen av bryggen. Det var heller ikke så fryktelig dyrt, og det sparte oss for mye tid (ettersom vi i utgangspunktet skulle kjøre rundt. I tillegg hadde ingen av oss flydd i helikopter før. Søren heller, det var rett og slett ”meant to be”. Og vi angrer ikke et sekund! Det gjorde helt klart dagen enda mer minneverdig – ja det ble en av de beste minnene fra dagen faktisk. Og alle gjestene syntes det var så stas!

Hvorfor Marianne – Monsterfoto: Vi så igjennom mange bilder og fotografer før vi fant Marianne. Marianne hadde det spesielle utrykket vi lette etter i bildene, og da vi startet
mailkorrespondansen var vi ikke tvil. Hun var veldig tydelig i svarene sine, ryddig og hyggelig. Hun var en av de mest seriøse og profesjonelle aktørene vi hadde med å gjøre under hele bryllupsplanleggingen, og i ettertid. Og vi kunne ikke vært mer fornøyd med bildene!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Monsterfoto //Selskapslokale: Villa Malla // Brudekjole: Atelier Diagonal // Brudgommens antrekk: Brunelli fra Follestad // Bryllupskaken: Ali ́s Custom Cakes // Blomsterforhandler: Frøken Flora i Vestby // Frisør: Salong Marina i Drøbak // Helikopter: Nor Aviation // Sko: Menbur via Brandos // Underholdning: Punchline; acapella-gruppe som kombinerer sang og humor.

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.