MELISSA + NICKLAS

En midtsommerdrøm i de vakre skogene i Sverige. Melissa og Nicklas giftet seg på landstedet til Nicklas sine foreldre i Nord Sverige den 21. juni, i et intimt og personlig bryllup, med vielse på en nærliggende vakker ås. La ve du, ved Bjarte Edvarsen har fanget dagen nydelig. Vi gratulerer det nygifte paret og ønsker de en fremtid fyllt med kjærlighet og gode opplevelser.

FRA FOTOGRAFEN: Eit kjempefint svensk-amerikansk bryllaup. Melissa er frå USA, Nicklas er frå Sverige og dei traff kvarandre i London der dei bur. Bryllaupet var veldig DIY og det minste eg har fotografert (13 gjester inkl. dei). Veldig personleg, laidback og koseleg.

Dei gifta seg attmed sommarhuset/hytta til foreldrene til Nicklas i Nedre Nyland i nord-Sverige. Datoen var 21.juni 2014. Festen var i låven og vigselen var på ein ås berre nokre hundre meter frå huset. Brudeparbildene tok me på utvalgte plassar i området.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.