FLOWERS & FEATHERS

Mona Moe Machava Photography er en fantastisk dyktig og kreativ fotograf, som stadig gjør vakre stylede shoots. Denne gangen har fotografert en fotoshoot med blomster og fjær, for å inspirere bruder til å tørre å velge litt mer utradisjonelt, og NWB er så enig. Deter lov å være vågal, og det er lov å være DEG.

Flower inspiration for the modern and unique bride. Mona Moe Macahava Photography loves to see a bride daring to choose non traditional, and we couldn’t agree more. Here a little feather & flowers inspiration for you.

Vi elsker idèen med en villere bukett, og det og mixe blomster slik du vil og ønsker, det er ingen koder på det, og det gjør seg veldig godt på bilder, og ikke minst til å få frem personligheten til bruden. Vi elsker også den blushfargede kjolen i denne shooten er, og det ville vært perfekt for et avslappet hage og/eller by bryllup!

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.