STINE + CHRISTOFFER

Et fantastisk bryllup med masse kjærlighet, latter og lidenskap! Akkurat slik vi liker det. Denne vakre bryllupsdagen litt utenfor Larvik, hvor de fleste årstider var tilstede, er fanget av fantastiske Mona Moe Machava Photography som er blant våre utvalgte medlemmer i The Notebook. Hun har virkelig klart å fange brudeparets personlighet og kjærlighet. Og det er jo det det til syvende og sist handler om – ikke sant?

FRA BRUDEPARET: En deilig sommerkveld i 2010 møttes vi på Sosialen – utestedet selvfølgelig. Det var en riktig så vakker og freidig Larviksfrøken som snek seg opp på flanken og introduserte seg selv med en frisk åpningsreplikk. Denne gikk rett hjem hos den kommende brudgommen!

Flere stevnemøter ble til samboerskap for det turglade paret. Som ble til forlovelse og barn. Som ble til bryllup på vakre Langestrand ved Larvik.

Vårt flotteste minne for dagen vår ble middagen med fantastisk mat og flotte taler fra de vi er glade i. Fotograferingen sammen med forloverne var også veldig artig.

Vår anbefaling til de neste par ut er å sørge for at en dyktig fotograf foreviger dere og har sans for detalj og stemning. Dette kan tross alt ikke gjøres om igjen.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Mona Moe Machava Photography // Bryllupskake: Pascal // Selskapslokale: Druidenes Hus // Privat kokk, Thomas Bronken, Sous Chef på Park Hotell i Sandefjord // Brudebukett: Blomsterhandel Viola i Larvik // Brudekjole: Brudekjolen // Brudgommens antrekk: Hugo Boss


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Er du en kreativ & unik bryllupsfotograf, og ønsker å være ekstra synlig for dine drømmeklienter, vennligst ta kontakt med oss her, hvis du også ønsker medlemsskap hos The Norwegian Wedding Blog – The Notebook. Vi ønsker å koble drømmeklienten med drømmefotografen, og vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.