En drøm av et bryllup på Thorskogs slott. Vakre Ingvild er som en drøm i sin Vera Wang kjole, som hun handlet inn i England i en av Vera Wang sine flaggskip butikker. Idag er slikt heldigvis langt fra en umulighet med tanke på rimelige flyreiser, noe som gjør at markedet og utvalget for å finne sin drømmekjole er langt større og enklere enn tidligere. En Vera Wang kreasjon er klassisk, og perfekt til et slottsbryllup i vårt vakre naboland. Steffen er superkjekk i dress fra Corneliani, og når dyktige Angelie og Angelworx Photography fotograferer det hele både analogt og digitalt, blir det ikke bedre. Det er bare å la seg henføre av alt det vakre – og kjærligheten til Ingvild og Steffen. Vi gratulerer så masse! Og ladies, sjekk ut hennes rålekre Louboutins.


FRA FOTOGRAFEN: I vakre Thorskogs slott, fikk de hverandres sitt ja, i en utendørs vigsel en vakker sommerdag. Her var det mange elementer i et bryllup som ikke jeg personlig opplever så mye av i nordiske bryllup; utendørs vigsel, strykekvartett, profesjonell sangerinne og dueslipp.Senere på kvelden så avsluttet det bokstavelig talt med en bang, ja fyrverkeri!

Jeg var imponert over profesjonalismen av alle ansatte i Thorskogs slott. De var utrolige vennlige og gjorde det behagelig for brudeparet, gjestene og leverandørene. De ga en uforglemmelig opplevelse blant vakre omgivelser. I ettertid, så gjenspeiler dette i kommentarer på bildene gjestene har sett; eventyrlig og magisk var en gjenganger blant ordene. Og det er ikke rart til når Ingvild så ut som en ekte prinsesse i all sin finstas.
Mange tårer og latter ble det fra deres eventyrlige da og jeg er heldig som fikk fange det.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Angelworx Photography // Brudekjole: Vera Wang fra Flagstore i England // 
Sko: Christian Louboutin // Kortere blondekjole til skift: Zetterberg // Brudgommens antrekk: Dress fra Corneliani // Sko (brudgom): Freeman by Lloyd // Strykekvartett: Wulfson Quartet // Sangerinne: Karin Funk (karinfunk.se) // Lokale, catering og borddekning: Thorskogs slott // Kake: Sweet Sugarboy Ed // Blomster: Slottsfloristen (brudebukett, bukett til brudepikene og oppsats i bordet)


Angelie og Angelworx Photography  er blant våre utvalgte fotografer i THE NOTEBOOK.

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.