VELKOMMEN TIL BRYLLUPSFOTOGRAF

TONE TVEDT
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette TONE TVEDT hjertelig velkommen som ny annonsør i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle FOTOGRAFER

Her er et lite utdrag av hva hun selv sier om bryllupsfotografering: 

Jeg heter Tone og er opprinnelig fra Kristiansand, men er bosatt i Oslo på tiende året. I 2011 mottok jeg svennebrev i fotografi etter 3 år som lærling, og har jobbet som profesjonell fotograf siden.
Jeg elsker å fotografere – spesielt forelskede brudepar. Det å forevige en slik dag er en stor ære og det er viktig for meg å kunne gi et personlig preg til hvert enkelt par. Jeg ønsker å fortelle hvert pars unike historie gjennom bildene- i en dokumentarisk, romantisk og naturlig stil. Glede, humor og mye latter er også en viktig ingrediens i mitt arbeid. 
For meg er hele verden en arbeidsplass og jeg reiser gjerne i både innland og utland 
for å fotografere!
Ønsker du å vite mer om BRYLLUSPFOTOGRAF TONE TVEDT – klikker du bare HER. 
_________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å lese mer om The Notebook – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap og honorar – Les vår FAQ.