Et rustikt & vakkert moderne bryllup fra den norske fjellheimen. Maria og Kjartan giftet seg i Oppdal, og bryllupsfesten ble holdt på flotte Bjerkeløkkja. Brudeparet er glad i fjellet og natur, og NORDICA PHOTOGRAPHY fanget både kjærlighet og spektakulær natur like perfekt som alltid. Len deg tilbake og  nyt Norge og feiring av kjærligheten på sitt beste.

INSPIRASJON: Vi er veldig glade i fjell og friluftsliv, og var vel egentlig ikke i tvil om at feiringen måtte finne sted på Oppdal, der brudens familie har hytte og der både brud og brudgom har vært mye på ski både gjennom studietiden og i ettertid. Bjerkeløkkja hadde nettopp startet opp driften da vi forlovet oss, og fra vi steg inn i de koselige tømmerhusene første gang visste vi at feiringen måtte skje nettopp her. Bjerkelø består av gamle laftebygninger fra ulike steder i Trøndelag, som er satt opp på et stort tun og pusset opp til å bli et veldig sjarmerende sted med mye sjel. Her bodde de fleste gjestene våre under hele helgen. Med oppdalsnaturen som bakteppe – med nydelige høstfarger og dagsferskt snødryss på toppene – og Bjerkeløkkja som hovedscene, lå alt til rette for det som skulle bli en uforglemmelig helg. Vi ønsket et grovt og rustikt uttrykk og å la årstiden med alle sine flotte farger prege pynt og stemning. Brudgommen designet alt av trykksaker, mens bruden sto for det meste av selve pynten. På bordet hadde vi blomster og telys i norgesglass og tomme syltetøyglass, epler og selvplukkede kongler, gamle treskåler og -kasser fra hytta og brudens bestemor, bordnummerholdere av bjørk laget av brudens far, linservietter lånt av en venninne som sydde serviettene selv til sitt eget bryllup – og bordkort klippet til og håndskrevet av bruden. I kake- og danselokalet hang vi papir-pom-poms i høstfarger i taket. I kirken og på kirketrappen hadde vi hekkegrener fra hagen i melkespann fra hytta.

MINNER: Vi er glade i å planlegge og ha kontroll på stort og smått, og ble veldig fornøyde med det estetiske og det vi hadde mulighet til å planlegge. Likevel er det samværet med venner og familie og den gode stemningen som gjennomsyret hele helgen som virkelig betyr noe. Selve vielsen; for bruden å bli fulgt opp av sin far og bli tatt imot av alle de fine menneskene vi er så heldige å ha som familie og venner, at det var en nær familievenn som viet oss, at brudens far sang John Legends “All of Me” og en venn sang en egenkomponert sang under vielsen, å få så mange gode ord av familie og venner i taleform – og å få sagt fine ord til ens ferske ektemake, å bli overrasket av at brudens søsken slo til med storslått sang og delvis egenkomponert tekst til love song-medlyen fra Moulin Rouge – og å få danse og feste sammen med alle sine nærmeste venner og familie – gammel som ung – natten lang.

TIPS: Fotoboks med tilgjengelig rekvisita er gøy både for gjester – og for brudeparet å se på i ettertid! Lightsticks og 90-tallsslagere slår aldri feil etter et par timer på dansegulvet! Ikke løsbarter heller. Vi hadde satt sammen og hengt opp en bildecollage av alle gjestene og delt bildene inn etter familier og hvordan man kjenner gjesten. Det ga gjestene en god oversikt over hverandre og hvilken tilknytning alle hadde til brudeparet.

HVORFOR NORDICA? Vi brukte mye tid på å tråle nettet etter bryllupsfotografer. Vi syntes det var vanskelig å finne noen som skiller seg ut fra mengden – helt til vi ble tipset om Nordica. Vi falt for deres evner til å fortelle unike bryllupshistorier med bildeseriene sine og at de inkluderer naturen på en så fin måte i bildene sine. Vi har aldri angret; de var utrolig profesjonelle og hyggelige – både før, under og etter bryllupet, og når vi blar igjennom bildene våre er det virkelig som om vi opplever bryllupet på nytt.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Nordica Photography // Brudens sko: Acne // Brudekjole: Cymbeline // Selskapslokaler: Bjerkeløkkja // Brudebukett: Oppdal Blomsterforretning // Brudens øredobber: Susanne Friis Bjørner // Brudens hår og make-up: Hårfint frisør // Bryllupskake: Laget av brudens søster // Brudgommens smoking: Eduard Dressler