Dette bryllupet er som det vakreste eventyr, og ikke minst viser det norden og skandinavia fra sine vakreste sider. Sverige har alltid hatt mye å by på, og dette bryllupet, med brudepar, omgivelser, og ikke minst bildene til fotografen, er intet mindre en en svensk gavepakke av luksus når det kommer til kvalitet, sjel og skjønnhet. DAVID SCHREINER har fanget det ene magiske øyeblikket etter det andre, og aldri har vi hatt større problemer med å velge ut forberedelsesbilder, og dermed ble omtrent alle med. Alle hadde noe ved seg, enten det var vinklingen, lyset eller magien. Fargene er som fløyel for øynene, og det er nesten så vi kan ta på den sitrende stemningen. Det samme gjelder for portretter og dokumenteringen av dagen. De kommer som perler på en snor, så her skulle være det meste å finne av inspirasjon for skandinaviske og nordiske bryllup. Vi antar at DAVID vil få travle bryllupssesonger fremover, når brudepar står i kø for å få slike minner til evig tid. Klassisk, tidløst og vakkert fotografert.

Den akk så skjønne og chice bruden Stina, har på seg en tredelt kreasjon, og må være den ultimate inspirasjonen for kommende bruder. Hun har fått sydd skjørt, kjøpt blondebluse via Angelica Livet – Etsy,  med klassisk korsett topp under. Vi er overlykkelig henført. (linker til alt nederst i bloggposten). Så Brides; dette er en perfekt løsning for den unike bruden, uansett hvilket budsjett du har. Du kan rett og slett sette sammen dinhelt  egen personlige brudekjole, uten å måtte shoppe brudekjoler der alle andre kjøper sin. Så alle norske bruder – dette er en ide verd ‘å stjele’. Stina; en brud helt etter vår smak! NYT!

www.davidschreiner.comDavid SchreinerDavid Schreiner7www.davidschreiner.comDavid Schreiner14www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner9www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comDavid Schreiner1

«We loved with a love that was more than love.» – Edgar Allan Poe

David Schreiner2David Schreiner6www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner5www.davidschreiner.com David Schreiner4David Schreiner8www.madeleneschreiner.comDavid Schreiner3www.davidschreiner.comDavid Schreiner10 David Schreiner11www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner30David Schreiner33www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner18David Schreiner20www.madeleneschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner17 David Schreiner19www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner13www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner24David Schreiner16www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner22www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner23David Schreiner34www.davidschreiner.comwww.madeleneschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner31David Schreiner12www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner32www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner29David Schreiner28www.davidschreiner.comDavid Schreiner15www.davidschreiner.comDavid Schreiner26 David Schreiner25 www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comDavid Schreiner27www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.madeleneschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.com www.davidschreiner.com www.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.com

 

BRUDEPARET FORTELLER: 11 oktober 2014 på Gimo Manor begynte som fra et eventyr. Det kunne ha vært en typisk høstdag med regn og dårlig vær, i stedet ble vår drøm. Drømmen at solen skulle skinne og alle ville komme til å nyte høstens vakre farger. Dagen startet ganske magisk, var planlagt i flere måneder, men det var været som fikk bestemme om vielsen skulle finne sted ved vannkanten – eller inne ved peisen. Men som vi drømte kunne vi gifte oss ved vannkanten og minnene derfra, er de mest emosjonelle fra dagen for oss begge.

BESTE MINNE:

Brud: Synet av alle kjente ansikter på veit til vielses seremonien. Da slo det meg at alle var samlet der for oss, fordi vi skulle gifte oss! Brudgommen: Følelsen under og etter bryllupet, vil jeg aldri glemme. Alle kjære samlet for oss. Været var flott, stedet var perfekt, bruden skulle endelig bli min!
MEST NERVØSE ØYEBLIKK:
Brud: Samme stund som beste minne – masse sommerfugler!
Brudgommen: Utvilsomt seremonien. Før og under vielsen dukket følelser opp jeg ikke visste jeg hadde.

DIY: Vi hadde våre egne ideer og inspirasjon fra nettet og formet bryllupet vårt som vi ønsket det. Invitasjoner og bryllupsheftet gjorde vi selv med hjelp av brudens venn. Dekorasjoner i bryllupet bestemte bruden, sammen med dekorasjonene på bordene til middag. Skilt som viste hvor gjestene skulle, laget brudgommen. Vi valgte å ha cupcakes i stedet for bryllupskake.

HVA ER DET VIKTIGSTE: Ta deg tid til å nyte hvert sekund av denne fantastiske dagen.

TIPS TIL ANDRE: God planlegging rundt denne dagen gjør deg i stand til å slappe av – og føle en viss ro som kommer godt med når dagen skal nytes.

HVORFOR DAVID SCHREIDER: Vi ble fortalt av bekjente som allerede har opplevd den store dagen at valg av fotograf var blant det viktigste. “Bildene vil alltid være der, så du kan ta de frem når du ønsker og gjenoppleve dagen slik den var.” Så helt fra begynnelsen var det viktig for oss å finne en fotograf som kunne fotografere bryllup på den måten at vi ønsket; en fotograf som kunne fange vår dag med fantastiske bilder.

Davids bilder så vi første gang på bryllupsmesse på Grand Hotel i Sverige, og bildene hans gav oss den rette følelsen som vi var ute etter. Vi gikk også gjennom hans nettside sett gjennom sin nettside og referanser. Når det var på tide å ta kontakt med fotograf, var David vårt førstevalg, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Våre forventninger ble innfridd, og enda litt til! Vi kan ikke gi ham nok ros og gir han våre sterkeste anbefalinger. En klippe av de sjeldne!


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: David Schreider // Sminke og hår: Angela Tryggveson // Blomster: Interflora // Brudens klær: Tredelt kjole: Skjørt sydd av Ting Bridal, Blonde bluse sydd av Angelica Livet – Etsy  med egne justeringer i ermet // Kors: Proms and Weddings // Sko: Zign via Zalando// Brudgommens klær: Sort smoking via Min Smoking //  Hvit smoking skjorte: Eton //  Svarte litt lakkerte sko: Melvin og Hamilton // Svart selv bundet tversoversløyfe //Bryllup videographer: Karin fra Lönnbackafotograferna // Selskapslokaler: Gimo Herregård