love26

En vakker vinterbud, og et romantisk bryllup fra eventyrlige Kleivstua Hotell, får friste oss på vei inn i påsken. Har du ikke tenkt på vinterbryllup før, vil du garantert gjøre det nå! Mona Moe Macahava Photography har igjen fanget stemning og nydelige bilder fra bryllupet til Anette og Eiriks vinterbyllup 21.02.2015 på et vinterkledd Kleivstua. Så kjære alle kommende bruder og brudepar, se hvor vakker ramme vinteren gir et bryllup.

Machava Kleivstua25Machava Kleivstua27vielse6Machava Kleivstua32 Machava Kleivstua19Machava Kleivstua18Forberedelser10bwMachava Kleivstua9Machava Kleivstua8Forberedelser25bwlove40Machava Kleivstua33Machava Kleivstua37Machava Kleivstua1Forberedelser11Machava Kleivstua6 Machava Kleivstua2middag49Machava Kleivstua38Machava Kleivstua12vielse14Machava Kleivstua16Forberedelser26Machava Kleivstua35love50Machava Kleivstua14 Machava Kleivstua15Machava Kleivstua13vielse52bwvielse57Machava Kleivstua21love41Machava Kleivstua31 Machava Kleivstua17love17 Machava Kleivstua10Machava Kleivstua3middag24Machava Kleivstua Machava Kleivstua5 Machava Kleivstua7Machava Kleivstua4 Forberedelser9 Machava Kleivstua26 middag50Machava Kleivstua29Machava Kleivstua22middag46Machava Kleivstua37Machava Kleivstua23Machava Kleivstua11 love7Machava Kleivstua28love10Machava Kleivstua34

BRUDEPARET FORTELLER: Vårt beste minne fra dagen er mange ulike momenter, men må vi velge et (eller kanskje to) så vil vi si vielsen i sin helhet og alle talene. Det ble sagt så utrolig mange fine ord at dette er noe vi kommer til å leve lenge på! I tillegg må vi jo nevne stedet vi var, nemlig Kleivstua, som tok så godt vare på oss gjennom hele dagen og kvelden. Stemningen som Kleivstua var med på å skape er noe både vi og gjestene har snakket mye om.

Tips til andre brudepar: Vi brukte mye tid på å finne ut hvilke gjester som kom godt overens, derfor ble bordplasseringen under middagen en suksess. Hele tiden så vi folk snakke, skåle, ta bilder og hygge seg, enda de kanskje ikke hadde møtt hverandre før. Dermed ble stemningen blant gjestene så bra, akkurat slik vi håpet det skulle bli.

Et annet hot tips er å nyte dagen og kose seg. Det er mange som er redd for å være midtpunkt, men på en slik dag føles det så bra, at det er bare å nyte det mens man kan. Le mye, nyt god mat og vin, drikk mye vann, få med deg gjerne to hjelpere på do (brura trenger kjolehjelp), organiser noen venner som kan pakke opp alle gavene som også skriver ned på alle kort hva gaven inneholdt, skaff enten en DJ eller en venn som kan styre musikken, og hvis økonomien strekker til­ invester i en photobooth i et eget rom. Dette var en meget bra suksess som alle gjestene benyttet seg av opptil flere ganger! Utrolig gøy og veldig kreativt!

Inspirasjonen bak feiringen: Vi var begge enige om at vi ønsket å ha et bryllup utenom det vanlige, et bryllup som ikke skulle ribbe oss for alle penger, men et bryllup som blir husket. Vi er begge veldig glad i vinteren, så hvorfor ikke hylle den årstiden med et romantisk vinterbryllup med masse stearinlys og blomster.

Og valg av sted var da lett. Kleivstua med sin nydelig utsikt, vinterlige omgivelser og en blanding av historie og eventyr i veggene. Man blir så glad av å være der, og det var den følelsen vi ville at gjestene også skulle få.

Hvorfor Mona Moe Machava: Etter mye søking på nettet etter ulike fotografer fant vi heldigvis Mona Moe Machava. Etter en liten telefonsamtale med henne var vi sikre på at henne skal vi ha! Vi er så fornøyd med Mona og hennes arbeid. En sprudlendes dame med mye god energi som smittet over på oss gjennom hele dagen. Vi følte at vi kunne slappe av og bare være oss selv under fotograferingen. Hun tar levende bilder som får frem stemningen slik den var, og det er så viktig! Vi er sikre på at vi om mange år vil få den samme følelsen som vi hadde på bryllupsdagen, ved å titte på bildene Mona har tatt av oss.


LEVERANDØRER: Bryllupfotograf:  Mona Moe Machava Photography // Selskapslokaler & Mat: Kleivstua Hotell


Mona Moe Machava og Kleivstua Hotell er blant våre utvalgte medlemmer i THE NOTEBOOK. Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.