Idag har vi et über moderne og stylish bryllup fra Malmö å vise dere. Caroline og Fred ønsket seg et moderne bryllup med familie og venner som bar preg av en chic fest. Bruden jobber som interørstylist, og det synes i dekor og design av temaet. Vi digger Ellie Cashman Design sitt blomstermønster som er brukt som gjennomgangstema. Vi digger blomster på tapeter, tekstiler, bilder og alt som er – og synes dette er en fabelaktig ide. Brudekjolen er også en favoritt hos oss, som vi skrev om her; H&M conscious exclusive collection 2014. Caroline ser smashing ut, og med en løs ‘ballerina bun’, ble look’en komplett. Dyktige Fotograf Lina Arvidsson har fanget et moderne nordisk bybryllup, som vi vet vil inspirere mange.

Caroline och Fredrik_web-10 kopiaCaroline och Fredrik_web-426 kopiaLina Arvidsson Caroline og FredCaroline och Fredrik_web-781Caroline och Fredrik_web-784 kopiaCaroline och Fredrik_sv_web-44Caroline och Fredrik_web-765Lina Arvidsson Caroline og Fred9Caroline och Fredrik_web-780 kopiaLina Arvidsson Caroline og Fred2 Lina Arvidsson Caroline og Fred1Caroline och Fredrik_web-236Lina Arvidsson Caroline og Fred7Lina Arvidsson Caroline og Fred4Caroline och Fredrik_web-278 kopiaCaroline och Fredrik_web-398 kopiaCaroline och Fredrik_web-408 kopiaLina Arvidsson Caroline og Fred8Caroline och Fredrik_web-766 kopiaCaroline och Fredrik_web-422 kopiaCaroline och Fredrik_web-124 kopiaCaroline och Fredrik_sv_web-404Caroline och Fredrik_web-8Caroline och Fredrik_web-85Lina Arvidsson Caroline og Fred12Caroline och Fredrik_web-662 kopiaCaroline och Fredrik_web-68 kopiaCaroline och Fredrik_web-512 kopiaCaroline och Fredrik_web-425 kopiaCaroline och Fredrik_web-779 kopiaCaroline och Fredrik_web-439 kopiaCaroline och Fredrik_web-772 kopiaCaroline och Fredrik_web-25Caroline och Fredrik_sv_web-266Lina Arvidsson Caroline og Fred11Caroline och Fredrik_web-33Caroline och Fredrik_web-797 kopiaCaroline och Fredrik_web-16 kopiaCaroline och Fredrik_web-748 kopiaLina Arvidsson Caroline og Fred5Caroline och Fredrik_web-778 kopiaCaroline och Fredrik_web-3 kopiaCaroline och Fredrik_web-411 kopiaCaroline och Fredrik_web-119 kopiaCaroline och Fredrik_web-123 kopiaCaroline och Fredrik_web-2Caroline och Fredrik_sv_web-110Lina Arvidsson Caroline og Fred3Caroline och Fredrik_web-1 kopiaLina Arvidsson Caroline og Fred6Caroline och Fredrik_web-743 kopia

FRA BRUDEPARET:

Bäste minne: Svårt att välja, för hela dagen var så fantastisk med massor av minnen men vi har båda så starka minne av att sitta på middagen på kvällen med all familj och vänner runt sig och det är bara så vackert allting med massor av tal, kärlek och sång. Att sitta där mitt i allt det och bara hålla på att brista för man känner sig så lycklig, fantastiskt att få uppleva tillsammans.

Tips till andra par: Förbered så att alla saker, stora som små, tas omhand av någon annan så att ni bara kan vara 100 % i nuet.

Inspiration: Gå för vad du/ni gillar, lyssna på dina egna önskemål och inte andras, man kan ha ett bröllop på exakt hur många olika sätt som helst, det viktigaste är att ni två som ska gifta er får det som ni vill.

Varför Lina som fotograf: Hon är en jätteduktig fotograf och jag visste att hon kunde fånga vår dag på vårt sätt, hon är hur skön som helst som person så det var enkelt att slappna av under fotograferingen.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Lina Arvidsson // Venue/restaurant : Saltimporten canteen // Brudekjole: H&M conscious exclusive collection (2014) // Sko: Balenciaga // Blomster: Anna Gouteva , brudpiken Lina gjorde buketten // Hår: Carolines nabo Sabina //Sminke: Lina Vertus // Grafiska detaljer (vielsesprogram, meny,bordsplassering osv): Helena Radelius, Lokal 54 // Duk: Mønsteret er fra Ellie Cashman design, printet på meterlang papirduk // Bil: Er en bil som Caroline och Fredrik alltid sett stått parkert i deres gate, de fikk tak i eieren som var en nabo, som de fikk leie bilen av.