Hanna og Nikita giftet seg en 26. juli i Sakshaug Gamle Kirke med påfølgende bryllupsfest på Jægtvolden Fjordhotel på Inderøy. Et særdeles stilig brudepar, med like strålende vakre omgivelser. Vi kan ikke si det ofte nok, men vårt vakre land er spesielt vakkert i nord. Loke Roos har virkelig fanget brudeparet, deres personlighet, og en fantastisk bryllupsdag, akkurat slik den bør.

lokeroos_hanna+nikita_31lokeroos_hanna+nikita_56Loke Roos2lokeroos_hanna+nikita_03lokeroos_hanna+nikita_36Loke Roos3 lokeroos_hanna+nikita_09lokeroos_hanna+nikita_40Loke Roos1lokeroos_hanna+nikita_17lokeroos_hanna+nikita_13Loke Roos6lokeroos_hanna+nikita_16lokeroos_hanna+nikita_18lokeroos_hanna+nikita_21 lokeroos_hanna+nikita_22lokeroos_hanna+nikita_39lokeroos_hanna+nikita_24lokeroos_hanna+nikita_26 lokeroos_hanna+nikita_27lokeroos_hanna+nikita_41lokeroos_hanna+nikita_35lokeroos_hanna+nikita_42lokeroos_hanna+nikita_45Loke Roos8lokeroos_hanna+nikita_61lokeroos_hanna+nikita_43 lokeroos_hanna+nikita_46lokeroos_hanna+nikita_08lokeroos_hanna+nikita_60lokeroos_hanna+nikita_64Loke Roos9lokeroos_hanna+nikita_29lokeroos_hanna+nikita_50 lokeroos_hanna+nikita_51lokeroos_hanna+nikita_47lokeroos_hanna+nikita_52lokeroos_hanna+nikita_49lokeroos_hanna+nikita_62 lokeroos_hanna+nikita_72lokeroos_hanna+nikita_53lokeroos_hanna+nikita_37lokeroos_hanna+nikita_59lokeroos_hanna+nikita_33lokeroos_hanna+nikita_65lokeroos_hanna+nikita_38lokeroos_hanna+nikita_66lokeroos_hanna+nikita_54Loke Roos4lokeroos_hanna+nikita_55lokeroos_hanna+nikita_68lokeroos_hanna+nikita_00Loke Roos5lokeroos_hanna+nikita_28lokeroos_hanna+nikita_58lokeroos_hanna+nikita_79

FRA BRUDEPARET: Vi treftes en høstkveld i 2011, etter å ha snakket en periode over en datingportal online. Fant etterhvert ut at vi hadde en del felles interesser, deriblant volleyball, noe som resulterte i at vi hadde felles venner på facebook. Første møte var hjemme hos Nikita, da han bare uker før hadde operert akillesen og hoppet på krykker.

Først og fremst var det helt surrealistisk og fantastisk å se alle vennene våre og familie samlet på Inderøy. En del av gjestene (de fleste av vennene til Nikita) hadde aldri vært der før, og Inderøy fikk virkelig vist seg fra sin beste side med skyfrihimmel og 26-27 grader – tropenatt! Alt i bryllupet gikk som smurt, det var godt planlagt og vi hadde en profesjonell og trygg ramme rundt selskapet på Jægtvolden. I tillegg hadde gjestene allerede kvelden i forveien fått hilset på hverandre og blitt litt kjent over en liten pre-bryllups-hagefest. Dersom vi likevel må plukke ut noe som har satt litt ekstra spor i hukommelsen, synes vi begge det var da selve kirkedøra gikk opp og vi først fikk øye på hverandre.

Vi valgte Loke som fotograf da vi lette etter en heldags-fotograf med det lille ekstra. Vi googlet i Norge og i Østersund, som ligger noen timer fra Inderøy, og kom derfor over Loke. Vi likte spesielt hans måte å få formidlet følelser, stemning og det litt uhøytidelige preget over bildene. Etter et skypemøte, ble det ingen tvil om hvem som skulle dokumentere vår store dag.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Loke Roos // Brudekjolen: San Patrick // Slør: Pronovias // Smoking: SuitsYou // Brudebukett: Blomsterstua Verdal // Location: Jægtvolden Fjordhotel