Louise og Karsten giftet seg 23. August ifjor i  Kungsholm kirke i Stockholm, med etterfølgende fest på Sjöfartshuset. Vanligvis viser vi ikke bare portrettserier, da vi foretrekker å vise heldagsbryllup, for historien sin del, og fordi vi ønsker å vise hvor viktig det er med heldagsfotografering på bryllupsdagen. Likevel er det fremdeles mange i Skandinavia som fremdeles bare har portrettfotografering, og da disse var så vakre, velger vi å vise dem frem som inspirasjon. Bildene er tatt av dyktige AXEL & BERG, som du finner blant våre utvalgte medlemmer blant bryllupsfotografer i The Notebook.

louisekarsten-axelochberg-3687 louisekarsten-axelochberg-3794 louisekarsten-axelochberg-3643Webb AxelogBerg louise og karsten louisekarsten-axelochberg-4854louisekarsten-axelochberg-4934 louisekarsten-axelochberg-3791 louisekarsten-axelochberg-4984 AxelogBerg louise og karsten1 unnamed (2) louisekarsten-axelochberg-3676 louisekarsten-axelochberg-4947 AxelogBerg louise og karsten2 louisekarsten-axelochberg-4873 louisekarsten-axelochberg-4971louisekarsten-axelochberg-4859 louisekarsten-axelochberg-4939 louisekarsten-axelochberg-4830 louisekarsten-axelochberg-3640Webb louisekarsten-axelochberg-3861-3 unnamed

BRUDEPARET FORTELLER: Den 23 augusti 2014 är den bästa dagen hittills i våra liv och vi drömmer oss mer än gärna tillbaka till vår bröllopsdag.

TIPS TIL ANDRE PAR: Två tips som vi har till er som ska gifta er är först att börja med er planering när inspirationen är som starkast och sedan låta planeringen ta sin tid. Vår planering började redan på planet hem från Paris, där Karsten hade friat. När planet landade visste vi redan hur många vi ville bjuda och i vilken kyrka vi ville gifta oss. När ni har visionen klar för hur ni vill ha ert bröllop i stora drag och vad som är viktigast för er är det dags att ta in nära och kära för att får tips och råd och kanske också hjälp med att fixa vissa delar.Vårt andra tips är att planera dagen noga och att överlåta ansvar till nära och kära som gärna hjälper till. Vi fick mycket hjälp både innan bröllopet och på bröllopsdagen så vi kunde bara njuta under dagen och det var väldigt värdefullt och gjorde att vi kunde vara i nuet på vår bröllopsdag.

INSPIRASJON: Temat för dagen var att det skulle vara en fantastik dag för oss och våra gäster och det blev det verkligen! Att det skulle bli en personlig vigsel var också viktigt för oss och vi valde att gå in till underbar sång från brudgummens syster och hade sedan både dikt och sånger under vigseln. För att bröllopsmiddagen skulle bli så bra som vi ville ha den, tänkte vi igenom bordsplaceringen noga och Sjöfartshuset lagade otroligt god mat till oss, så middagen blev över förväntan även fast vi hade höga förväntningar från början.

HVORFOR AXEL & BERG: Våra fotografer hittade vi via tips från en av brudens vänner som kände till Axel och Berg Photography. När vi tittade på bilder från deras tidigare fotograferingar så var det känslan i bilderna som vi föll för och också att det var två fotografer som jobbade tillsammans och kunde fånga vår dag från olika vinklar.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Axel & Berg // Brudekjole: Soft by Rosa Clara via White Brud och Fest // Brudens sko: Klassiske pumps fra Salvatore Ferragamo //Brudens smycken: Samma örhängen som brudens mamma hade när hon och brudens pappa gifte sig // Brudens slør: White Brud och Fest // Blomster: En bukett som brudgummen tillsammans med brudens syster valde och där blommorna i buketten symboliserade blommorna brudens mamma, mormor, farmor, svärmor och svägerska  hade i sina buketter // Brudgommens antrekk: Brudgummen hyrde sin frack på Steens Herrmode // Brudgummens skor: Ett par lackskor från Paul Smith // Brudgummens smycken: Ett par ärvda manschettknappar.