_DSC9755

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til FOTOGRAF KINE BAKKE som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva KINE BAKKE sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

Hei. Jeg heter Kine, og jeg fotograferer bryllup i hele landet. Kanskje erjeg heldig og får være med på tur til utlandet også. Jeg bor på Elverum. Hit flyttet jeg i juni 2016 sammen med kjæreste ogto katter. Det er ikke spesielt langt til Oslo, det er kort vei til Gardermoen, og jeg kan trekke meg tilbake til stillheten her oppe når det skulle trengs.

Jeg har vært kreativ hele livet. Mange finner sin hylle tidlig i livet. Jeg fant min da jeg ble 25,og det var helt fantastisk! Nå vet jeg hva jeg skal når jeg blir stor. Jeg skal fortsette å være fotograf. Hvorfor vil jeg være fotograf? Fordi fotografier er så vanvittig viktige. De fanger nåtiden slik atvi aldri skal glemme den. Vi kan bla i et gammelt album, og følelsene strømmer over oss. Minner og følelser vi ellers ikke hadde hentet frem uten videre. Minner om bestefar og lukten av kamferdrops når han gir verdens beste klemmer. Minner om bryllupsdagen og følelsen av spenning og boblende glede. Minner om tapte venner. Venner vi har funnet igjen. Familie.

Den fotografiske stilen min beveger seg i grenselandet mellom dokumentar, fine art ogportrett. Jeg er genuint opptatt av å gripe tak i genuine følelser. Mitt mål er å skape varige minner som generasjonene etter dere kan få et blikk inni.

Ønsker du å vite mer om KINE BAKKE – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.