Herlig mai bryllup fra vakre Tromøya, som hadde flere årstider og vær og presentere denne dagen, men kjærligheten kjenner ingen grenser, og ihvertfall ikke når det kommer til vær. Studio LL har fanget det vakre paret i tresomhet, og med vakker mage under kjolen.

K&A-50K&A-12K&A-2K&A-22 K&A-20 K&A-18K&A-103K&A-106 K&A-115 K&A-113 K&A-110 K&A-120K&A-116K&A-122 K&A-129 K&A-127 K&A-136K&A-10 K&A-52K&A-48K&A-58K&A-23K&A-68K&A-17K&A-78 K&A-51K&A-79K&A-48K&A-81 K&A-84 K&A-36K&A-88K&A-87K&A-90

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Åh, det er flere! Å møte hverandre under fotograferingen ved havet, i omgivelsene hvor brudgommen selv har vokst opp. Den personlige vielsen, hvor vi ble viet av brudens onkel og venner satte stemningen med sang (Oslo Hit Ensemble og Christel Alsos). Den gode stemningen på festen, og å være ute og ha konsert i hagen.

Tips til andre brudepar: Gjør det personlig og tenk etter hva som er typisk dere, uavhengig av hvordan ting “skal” være. Vi ønsket en avslappet, vårlig stemning, og brukte nesten ingen penger på pynt. Siden vi møttes på festival og har musikk som hobby, ville vi lage litt mini-festivalstemning og inviterte gjestene ut i hagen til minikonsert – som vi selv stod for. Brudeparet trenger ikke bare stå til pynt! Bruk en dyktig fotograf. Få tak i en selfie-stang, perfekt til å sikre seg morsomme bilder av alle gjestene. Sjekk ut app’en Wedpics, den er super! Det går fint an – og kan kanskje gjøre det hele enda mer magisk – å gifte seg som gravid.

Hvorfor Studio LL? De er proffe og ukompliserte å forholde seg til og har den beste fotografen vi vet om. Vi visste at de ville forstå hvordan vi ville ha bildene våre, og bidra med masse gode innspill.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio LL // Brudekjole: Tubekjole med skreddersydd topp fra Sadoni. Justert til voksende mage hos Majorstua Systudio // Sko: Brudesko med blonde, Vintage Bon Bon Pink // Hår: Tromøy Hårstudio // Make-up: Ble sminket av dyktig venninne // Brudgommens antrekk: Smoking fra Filipa K, skjorte fra Eton // Brudebukett: Laget av brudens mor, med markblomster og noen ekstra brudeslør og hvite roser // Blomster: Markblomster, plukket på Tromøya