lokeroos_thenotebook_11

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til LOKE ROOS som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva LOKE ROOS sier om seg selv og hva han tilbyr innen bryllupsfotografering:

Med lyhördhet och teknisk skicklighet bidrar jag till att göra bröllopsdagen oförglömligt vacker. Med känsla för detaljer och miljö är mitt mål att dokumentera bröllopsdagen på ett ärligt, roligt och vackert sätt. Jag älskar verkligen vad jag gör och det är en otrolig ära att få dokumentera denna stora dag. För att kunna fånga äkta kärlek på film har jag den absolut bästa motivationen. Min familj. Mina två söner och fru ger mig ett underbart perspektiv på livet och får mig att se saker för vad det är samtidigt som jag älskar att fånga den känslan på bild. Då jag oftast dokumenterar hela dagar dvs 12-14h så levereras det väldigt många bilder och det finns inget bättre sätt att binda ihop dagen än med ett bildspel. Alla bröllop är olika men alltid lika magiska. Därför kallar jag mig med stolthet, Bröllopsfotograf.

Vem är jag enligt min fru: ”Loke är en person som snabbt kan ta beslut, en professionell ”small talker” och en mycket driven entreprenör. Min man är en fantastisk musiker även om musiken han spelar är väldigt pubertal och skrikig. Han lämnar sina våta handdukar på golvet och strumpor hittar man lite var stans i huset. Loke har en fantastiskt hörsel som är förvånansvärt utpräglad, om än väldigt selektiv. Han älskar indisk mat och Häagen-dazs cookies & cream. Favorit färgen är svart och han har redan efter 7 års äktenskap lärt sig frasen ”Ok älskling, du har rätt”. Loke är killen som alltid ställer upp för mig, öppnar dörrar och tar hand om mig när jag inte mår bra. Han är en fantastisk far till våra två pojkar som nästintill avgudar honom och Loke brukade rita roliga ansikte på min mage när jag var gravid”

Ønsker du å vite mer om  LOKE ROOS – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.