Moderne skandinavisk & avslappent og lekent bryllup med klassiske detaljer fra Fredrikstad 27. juni i år. Ingvild og Magnus er superchice i sitt personlige og unike bryllup. Her er flagrende kjoler og farger på brudgommen, akkurat slik vi liker å se. De vakreste blomster og blomsterbukett fra Eucalyptus, og alt sammen fotografert av flinke Ingeborg fra Glitter & Twigs.

GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-084GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-064GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-001GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-013GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-074GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-002GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-070GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-023GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-036 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-039 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-038 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-044GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-118GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-047GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-076 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-137GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-099 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-016 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-073GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-145 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-118 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-133 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-138GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-048 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-012GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-095 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-147 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-113 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-061GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-081GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-134GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-053GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-067GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-050GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-009GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-111 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-107GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-115GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-102GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-017GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-087GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-003GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-136 GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-126GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-122GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-051GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-014GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-063

GlitterAndTwigs-FredrikstadBryllup-127

 

Beste minne fra dagen: Det er nesten umulig å velge et spesielt minne, fordi vi opplevde en fantastisk bryllupsdag med de vi er glade i. Skal vi likevel velge et, må det være da vi for første gang så hverandre i kirken, og samtidig tok innover oss gjestenes opplevelse av øyeblikket.

Tips til andre brudepar: Invester i en heldagsfotograf, det kan vi anbefale på det sterkeste. Vi er så glad for av vi selv prioriterte å ha en profesjonell fotograf, som fulgte oss hele dagen, og som sørget for at minner fra bryllupsdagen vår foreviget. Nå sitter vi igjen med over 400 bilder, og vi kan mimre tilbake til en av de viktigste og lykkeligste dagene i livene våre visuelt, når vi vil.

Et annet tips, er å velge en dyktig toastmaster som har orden i sysakene, som samtidig har et glimt i øyet. Vi var kjempeheldige som fikk en godt strukturert toastmaster, som likevel tenkte “utenfor boksen”, og sørget for at stemningen i selskapet ikke ble stiv, men god, livlig og avslappende, akkurat slik vi ønsket oss.

Inspirasjonen bak feiringen: Det lekende møter det klassiske. Vi ønsket hele tiden å ha et lekent, fargerikt bryllup, med avslappet stemning. Ettersom vi hadde festen i et ærverdig, klassisk bygg fra 1700-tallet, så vi at det det naturlig nok kom til å ha endel klassiske detaljer også. Med den skreddersydde brudekjolen fra Cecilie Melli med sine spesielle detaljer (blomster i “hot pink” og blåturkise på brystpartiet”, og brudgommens turkisblå dress med en leken sløyfe til, ble i fargetemaet satt. Andre leverandører, som foreksempel blomsterdekoratør og kakedesigner fikk også se bilder av antrekkene våre i forkant, slik at de tok utgangspunktet i fargene og detaljene. Brudeparet møttes for første gang på en tapasressaurant, så menyen i bryllupet vårt “måtte” bli tapasbord, og ikke en tradisjonell treretters. Menyvalget var også med på å bidra til at gjestene fikk pratet litt sammen underveis, samtidig som de selv kunne velge, hva de ønsket å spise, blant mange nydelige retter. Vi fikk akkurat det bryllupet vi ønsket oss, og det hyggeligste er jo å få så mange positive tilbakemeldinger underveis, og i etterkant.

Hvorfor Glitter & Twigs: Brudgommen er selv utdannet fotograf, og hadde høye krav, når vi var på utkikk etter en som kunne gjøre den viktige jobben for og med oss. Valget vårt falt på den utrolig dyktige fotografen Ingeborg, som driver Glitter & Twigs. Vi så bilder fra en fotoshoot hun hadde gjort, og valget var tatt. Heldigvis for oss, hadde hun kapasitet til å være med oss som fotograf gjennom hele bryllupsdagen vår, 27.juni 2015. Hun gjorde en fantastisk jobb med sitt behagelige vesen, og opptrådte særdeles profesjonelt – og vi kan varmt anbefale henne.

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Glitter & Twigs
Blomster: Eucalyptus
Brudekjole: Cecilie Melli
Ørepynt/smykker: Cecilie Melli
Sko: Tamaris
Hår/Makeup: Luxe Frisør og Makeup Studio
Brudgommens antrekk: Moods of Norway
Brudgommens sko: Ecco
Festlokale: Frimurerlosjen Fredrikstad
Ringer: Heyerdahl, Paleet
Bil: Molly the VW Camper
Kaketopp: Vintage arvestykke
Kake: Frøken Holm