Kokkedal Slot Copenhagen

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til KOKKEDAL SLOT – COPENHAGEN som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte SELSKAPSLOKALER – WEDDING VENUES. Her er et litt hva KOKKEDAL SLOT sier om seg selv og hva de tilbyr innen festligheter & bryllupsfeiring:

I mere end 250 år har Kokkedal Slot Copenhagen dannet ramme om det aristokratiske liv landliv i Kongernes Nordsjælland – et slot med sjæl og historie.

Kokkedal Slot Copenhagen er opført i 1746, men blev totalrenoveret i 2011 og fungerer i dag som en royal version af et luksusresort – smukt beliggende i den nordsjællandske natur med udsigt over den betagende slotspark, Øresund og Kokkedal Golfklub som nærmeste nabo.

Det smukke slot byder på hele 59 nyrenoverede værelser, en stemningsfuld restaurant, det lækre Kokkedal Slot Spa by Sodashi og fantastiske muligheder for bryllupper og selskaber i de fine selskabssale.

Slottet ligger kun 30 km fra København og 20 km fra Helsingør.

Bryllup:

Hvad kan være mere romantisk end et ægte slotsbryllup? En bryllupsfest fortjener de smukkeste rammer. Med højt til loftet og plads til at lade drømmene folde sig ud. På slottet giver vi jer og jeres gæster den ægte slotsoplevelse.Fra velkomsten på den røde løber og champagneboblerne i glasset til serveringen af slotskøkkenets festmenu og bryllupsvalsen under krystallysekronerne. Vi hejser flaget, pynter med sæsonens friske blomster og dækker op med det fine porcelæn – i slottets smukke sal, hvor der er rum til de gode snakke, personlige taler og festlige indslag.

Slottets park og terrasse giver mulighed for at nyde den nordsjællandske natur eller måske en vielse under slotsparkens gamle træ.

Når den store dag ophører, reder vi op til en god nats søvn på slottes hyggelige værelser.

Ønsker du å vite mer om  KOKKEDAL SLOT – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.