Frida og Andreas giftet seg på selve midtsommerdagen på en sval dag med lett regn i The Big Apple. De ønsketseg et avslappet, men kult bryllup, og vi må være helt enig at akkurat slik ble det. Dyktige Lena Larsson Photography har virkelig klart å få frem denne magiske byen, og ikke brudeparet. Disse bildene vil nok friste flere skandinaviske par som ønsker å ‘stikke av’ til en storby å gifte seg.

Frida_Andreas_New_York052Frida_Andreas_New_York015Frida_Andreas_New_York010 Frida_Andreas_New_York009 Frida_Andreas_New_York008 Frida_Andreas_New_York006 Frida_Andreas_New_York003Frida_Andreas_New_York062 Frida_Andreas_New_York014Frida_Andreas_New_York041Frida_Andreas_New_York016 Frida_Andreas_New_York020Frida_Andreas_New_York065Frida_Andreas_New_York023 Frida_Andreas_New_York021 Frida_Andreas_New_York025 Frida_Andreas_New_York026Frida_Andreas_New_York045Frida_Andreas_New_York053Frida_Andreas_New_York043Frida_Andreas_New_York055 Frida_Andreas_New_York038Frida_Andreas_New_York049Frida_Andreas_New_York054Frida_Andreas_New_York001Frida_Andreas_New_York063Frida_Andreas_New_York037Frida_Andreas_New_York064Frida_Andreas_New_York039Frida_Andreas_New_York048Frida_Andreas_New_York069Frida_Andreas_New_York051Frida_Andreas_New_York035Frida_Andreas_New_York047Frida_Andreas_New_York057Frida_Andreas_New_York071 Frida_Andreas_New_York074 Frida_Andreas_New_York073

BRUDEN FORTELLER: När vi bestämde oss för att vi skulle gifta oss, så var New York det självklara valet. Vi älskar verkligen staden med alla dess fantastiska miljöer och oändliga mångfald.

Vi visste att vi ville ha ett coolt men enkelt bröllop. Andreas hade med sig smoking hemifrån och jag köpte min kjol i sista minuten. Jag ville ha en tyllkjol och en enkel look i övrigt.Toppen köpte jag på plats i New York, på HM för $9. Skorna hade jag sedan innan. De är från Fornarina och inköpta i Italien. Bukett gjorde jag själv av blommor inköpta på Chelsea flowermarket, morgonen innan. Håret fixade jag på Rachel Zoes salong “Dream dry”. Makeupen gjorde jag själv. Läppstiftet kommer från Marc Jacobs. Färgen heter Clara, och rekommenderas till alla som vill ha ett superflott rosa matt läppstift. Mina stilförebilder för looken var Carrie Bradshaw och Audrey Hepburn.

Ett par av bröllopsdagens höjdpunkter, förutom vigseln, var när vi åkte linbana ut till Rosewelt Island för att fota. Det var helt magisk stämning där! Och när vi efter middagen begav oss till en jättestor rooftopbar där alla gäster på hela stället ställde sig upp och jublade, applåderade och busvisslade för oss. Har man inga problem med uppmärksamhet kan man med fördel gifta sig i New York. Vi kände oss som moviestars hela dagen!

Vi valde Lena som fotograf för att hon är en riktig konstnär och väldigt professionell. Vi kände oss väldigt trygga med att bilderna skulle bli fantastiska. Men de överträffade ändå våra förväntningar!

Tips:
Välj fotograf med omsorg!
Välj en plats som du älskar.
Ha kul.

VENDOR LOVE:

Bryllupsfotograf: Lena Larsson Photography
Brudekjole: Alexandra Grecco 
Hår: Dream Dry