Et herlig bohemsk norsk hagebryllup i Tønsberg får pryde bloggen idag. Her er blomsterkrans, blonder, frynser og alt so måtte høre til et boho bryllup med skandinavisk twist. Brudgom og forlover er ulastelig antrukket og ikke minst tidsriktig. Vi simpelthen digger når vi ser brudgom som vet sin stil og kjører den helt ut. Jatakk gutter; dette er eksempel til etterfølgelse. Flinke Marianne hos Monstefoto har fanget små og store øyeblikk fra denne fantastiske bryllupsfeiringen 2 august ifjor, som har kule – og ikke minst humoristiske dekor detaljer som setter prikken over i’en når det kommer til personlig og unikt. Nyt!

monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-170monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-7 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-3monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-19monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-6 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-28 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-33 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-30 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-36 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-37 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-39 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-42 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-45 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-57 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-64 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-67 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-68 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-70 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-73 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-78 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-77 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-83monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-81monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-91 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-98 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-101 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-110 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-112 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-95monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-99monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-113monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-178monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-115monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-166monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-119 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-121 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-116 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-128 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-149 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-124monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-189monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-127 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-137 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-132 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-142 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-156 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-150 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-190 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-177 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-122 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-172monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-180 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-129 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-186 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-159 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-141 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-136 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-168 monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-174monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-163monsterfoto_mariannewåhlberg_marteogthomas-167

Fra brudeparet: Vi er et ganske laid-back par med nordlandske røtter begge to, og var fra første stund samkjørte i at vi ikke ønsket et stivt og formelt bryllup. En hagefest i festivalens ånd i idylliske omgivelser på Slottsfjell i Tønsberg var derfor midt i blinken for oss. Vielsen tok imidlertid sted på høytidelig vis i den lille og sjarmerende Vallø kirke, etterfulgt av en frisk båttur med forlovere i vår gamle trebåt. På bryggen i Tønsberg ble vi plukket opp av en liten rød veteranbil som bragte oss videre til hagen der alle våre nære og kjære tok oss imot med champagne.

Vi valgte å gjøre stort sett alt selv, både planlegging og utførelse. Vi lagde save-the-date ́s, invitasjoner, program for meny og bordplassering, snekret bar og DJ-stand, skilter, herreurinal, photobooth osv. Vi fikk låne møbler og dekorasjon av brudens foreldre, og trærne ble pyntet med lykter og vimpler med hjelp av familie og venner. Brudens svigerinne lagde blomsterdekorasjonene, brudgoms søster og niese lagde kremmerhus med roseblad-er til vielsen, og vimpler ble laget av brudens mor og forlover.

Mat og servering lot vi profesjonelle ta seg av, og Tunsberg mathus og catering disket opp med deilig økologisk mat. Etter middagen organiserte brudens mor leker og konkurranser, og alle gjester bidro med sprudlende humør og dans. Kvelden ble avsluttet rundt bålpanna med ertesuppe som nattmat.

Beste Minne:

Bruden: Hele dagen var jo et eneste høydepunkt, fra morgenen med jentene, da vi sa ja i kirken, til båtturen og deretter hagefesten. Brudgoms tale gjorde imidlertid et ekstra sterkt inntrykk. Noe av det jeg initialt falt for ved Thomas var humoren hans og at han er så utadvendt og omgjengelig. Han er en fyr du både hører og legger merke til på fest, og som vanligvis ikke har problemer med å snakke i verken små eller store sammenhenger. Han hadde derfor valgt å ikke skrive ned talen sin, for den skulle komme naturlig og var noe han gledet seg til. Tøffe Thomas ble imidlertid tatt på sengen i sitt eget bryllup idet han ble så rørt av det hele. Han måtte virkelig jobbe seg gjennom det han ønsket å si, og jeg tror ikke et eneste øye var tørt, inkludert brudens. Likevel mestret han å bryte det emosjonelle opp med selvironi og humor underveis, og hele seansen ble for meg på alle måter helt magisk.

Brudgom: Foruten å sette en ring på fingeren og sikre seg Marte sin hånd i kirken, vil jeg si at å synge festen inn med et selvkomponert ”nynorsk stev” som omhandlet Marte og meg var et soleklart høydepunkt. Det er viktig å ønske alle velkomne, samt å sette stemningen for en fest, dvs gi festen sitt uhøytidelige preg og lekenhet gjennom sang. Alle gjestene sang med på et fengende refreng som ble sunget høyt og tydelig med dans og show midt mellom alle gjestene.

Jeg er naturlig glad i oppmerksomhet, men jeg var ganske nervøs før denne sangen og glemte til og med noen av ordene i versene, men fikk så god hjelp av stemningsfulle og lattermilde gjester at det hele løste seg fint.

“….og eg har vel flydd gjennom storm og regn, og eg har vel tegna hus, og eg har vel lengta heim mong ein gong, tel kjærest og tel mus, og ho har vel budd i polakkenes land i månadsvis i strekk, og ho har jo kveld og dag banna vekk og ønska seg i pose og sekk” og dagen va lang og kvelden var svart,

-suddelida suddelidei!

arbeidet va tungt å hardt,

-suddelida suddelidei!

spør du meg ska du få svar, det va arbeid for alle par ifra september til januar,

-suddelida suddelidei! trallalalalala fyll opp mitt tomme krus!…”

(Dette ble for øvrig den eneste sangen da alle vet at vi ikke er så begeistret for typiske ”bryllups-allsang”).

Valg av fotograf: Som alt i bryllupet vårt var også valg av fotograf et gjennomtenkt et. Vi ønsket å investere i en fotograf som had-de evnen til å dokumentere bryllupet vårt på en genuin og naturlig måte. Etter grundig research på nett kom vi over den flotte websiden til Marianne (Monsterfoto), og vi skjønte straks at hun hadde kvaliteten og stilen vi var ute etter. Vi henvendte oss på epost og fikk en rask og vennlig tilbakemelding selv om hun på det tidspunktet var på fotooppdrag i India. Vi opplevde profesjonalitet hele veien, og kjemien stemte fra første stund (det skadet nok ikke at Marianne selv er nordlending). Hun klarte virkelig å fange hele følelsesspekteret, og vi sitter igjen med fantastiske bilder som stadig vekk tar oss tilbake til den store dagen. Det eneste vi angrer på er at vi ikke booket henne hele kvelden.

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Marianne Wåhlberg – Monsterfoto
Dekor & Styling: DIY
Blomsterkrans: Venninne av bruden
Brudekjole: Grace Loves Lace
Brudens sko: H&M


Monsterfoto er blant våre utvalgte dyktige bryllupsfotografer i vår leverandørguide The Notebook. Grefsenkollen er blant våre utvalgte selskapslokaler i The Notebook.