Hardanger har en helt spesiell plass i vårt hjerte, og ingenting er vel vakrere enn kjærlighet fanget i disse omgivelser. Grønne trær, snøkledde fjelltopper, strålende sol – og kjærlighet som får selv frukttrærne til å rødme. Når det i tillegg er fanget av det fantastiske teamet bak Sparks Studios, blir det som en edleste frukt, som må nytes langsomt. En fryd for sjel og hjerte. Her er Åsmund & Silje sin store dag: viet i storslåtte Ullensvang kirke, med en fantastisk beliggenhet. Paret ble viet av en fantastisk prest, som faktisk er like glad i lakris som undertegnede. Nå – nyt kjærlighet i full blomstring i Hardanger.

Silje+Asmund portrait-28Silje+Asmund landscape-2Silje+Asmund landscape-15Silje+Asmund landscape-8Silje+Asmund landscape-4 Silje+Asmund landscapeSilje+Asmund landscape-11Silje+Asmund portrait-4Silje+Asmund landscape-16Silje+Asmund portrait-11Silje+Asmund portrait-13Silje+Asmund portrait-9Silje+Asmund landscape-7Silje+Asmund landscape-18Silje+Asmund portrait-44Silje+Asmund portrait-18 Silje+Asmund portrait-46Silje+Asmund landscape-29Silje+Asmund landscape-19Silje+Asmund landscape-25Silje+Asmund landscape-58Silje+Asmund portrait-14 Silje+Asmund portrait-16Silje+Asmund landscape-22 Silje+Asmund portrait-37 Silje+Asmund landscape-23 Silje+Asmund landscape-37Silje+Asmund landscape-53Silje+Asmund landscape-42Silje+Asmund landscape-28Silje+Asmund landscape-49Silje+Asmund landscape-36Silje+Asmund portrait-39Silje+Asmund portrait-50Silje+Asmund landscape-55Silje+Asmund portrait-38Silje+Asmund landscape-50Silje+Asmund landscape-60 Silje+Asmund landscape-35Silje+Asmund landscape-48 Silje+Asmund portrait-36Silje+Asmund landscape-27Silje+Asmund portraitSilje+Asmund portrait-32Silje+Asmund portrait-30Silje+Asmund landscape-32Silje+Asmund landscape-40Silje+Asmund portrait-31Silje+Asmund portrait-3Silje+Asmund landscape-47 Silje+Asmund landscape-38Silje+Asmund landscape-44Silje+Asmund landscape-62Silje+Asmund landscape-40Silje+Asmund portrait-24Silje+Asmund portrait-25Silje+Asmund landscape-33Silje+Asmund landscape-39Silje+Asmund landscape-46

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen:

Brudgom: Mange fine øyeblikk gjennom dagen, men det største høydepunktet som står igjen er da bruden kom ned kirkegulvet så inderlig vakker. Festen var også en høydare da verken unge eller eldre gav seg før festen ble avsluttet langt på natt!

Bruden: Å gå ned kirkegulvet sammen med min far, til verdens nydeligste sang, og se mannen i mitt liv stå rørt og vente på meg. Ellers var det veldig hyggelig at nesten alle gjestene våre entret dansegulvet og danset sammen med oss etter at vi hadde danset brudevalsen.

For oss begge er det et fint minne at det såg ut som om gjestene våre koste seg gjennom hele dagen. Presten vår gjorde også vielsen og talen veldig personlig og til noe litt utenom det vanlige. Det er noe både vi og gjestene våre kommer til å huske. Ellers var alle talene i bryllupet preget av mye humor og glede, noe som passet oss ypperlig, og som vi vil tenke tilbake på med glede.

Hvorfor Sparks Studios? Det var bruden som oppdaget Sparks Studios via The Norwegian Wedding Blog. Jeg hadde søkt litt etter fotografer på Vestlandet en liten stund da jeg kom over bildene til Sparks Studios. Jeg ble helt bergtatt av de nydelige bildene og stemningen de hadde klart å fange. Jeg visste med en gang at det var sånne bilder jeg ville ha! Gleden var dermed stor da de sa de var ledige på vår bryllupsdato, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av fotograf. Sparks Studios er veldig profesjonelle og behagelige å ha rundt seg på en slik dag. Å se bildene i ettertid er som å gjenoppleve dagen på nytt, nettopp fordi Sparks Studios klarer å fange både de store og de små øyeblikkene på en perfekt måte.

Vår anbefaling er å nyte alt som har med bryllupet å gjøre, både planlegging og selve dagen. Det er også viktig å ta valg basert på hva dere som par ønsker, og ikke tenke så mye på hva andre vil mene. Vi anbefaler også å investere i en dyktig bryllupsfotograf. Det vil dere garantert aldri angre på!

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Sparks Studios
Kjole: Brudesalongen i Stavanger
Hår og sminke: Linn Skogseid Rønhovde
Dress: Moods of Norway
Kirke: Ullensvang kyrkje, Lofthus
Blomster: Marte Lande Eide ved Digranes Blomster
Lokale: Middagen ble servert i Grannatun på Sekse. Resten av bryllupsfesten ble avholdt i låven til brudgommens familie.


SPARKS STUDIOS er blant våre utvalgte dyktige bryllupsfotografer i vår leverandørguide The Notebook.