Vi elsker filmen The Notebook, og er også inspirasjonen bak vår egen The Notebook, og da vi fikk tilsendt denne vakre shooten fra vårt naboland, var det ikke tvil om å publisere. Moments by Louise gir oss alltid vakre bilder og inspirasjon, og denne er intet unntak.

simonchristina-214simonchristina-75simonchristina-320simonchristina-85simonchristina-160simonchristina-175simonchristina-32simonchristina-242simonchristina-273simonchristina-186simonchristina-42simonchristina-121simonchristina-225simonchristina-57simonchristina-278simonchristina-222simonchristina-129simonchristina-188simonchristina-266simonchristina-241

FRA FOTOGRAFEN: En av mina absoluta favoritfilmer är The Notebook och när jag såg den senast så slog det mig att jag ville göra en bröllopsfotografering med inspiration från filmen och 30-talet. Sagt och gjort letade jag upp en helt gudomlig vintage bröllopsklänning från 30-talet. Så kom jag att tänka på Backa loge som jag hade snubblat över för något år sedan när jag letade lokal i ett annat syfte. Backa loge är väldigt romantiskt och ligger vid en sjö, perfekt för min fotografering! Och där fanns till och med en träeka som vi fick låna. Nu hann vi inte ta bilder inne i festlokalen, men vilket ställe! En stor rustik och charmig gammal trälada. Helt fantastisk att ha bröllopsfesten i!


KREATIVT TEAM:

Fotograf: Moments by Louise
Idé, styling & blommor: Moments by Louise
Make up & hår: Neda Zeidi
Gubbkeps: Patrik Selling
Cigarettetuier: Secondhandstore