Fotograf Tone Tvedt er like dyktig fotograf, som hun er en sjarmerende, varm og generøs sjel. Og nettopp derfor klarer hun gjerne å fange gode stemninger og fotografere med artistisk øye. Dette stilige paret holdt festen på Bølgen & Moi. Vielsen derimot var i moderne og lekre Buen kulturhus. Ida & Tim fant Tone gjennom The Norwegian Wedding Magazine, og ingenting gleder oss mer når vi da i ettertid for dele deres store dag med våre lesere. La dere inspirere av Ida i sin nydelige brudekjole fra Ellis Bridal, superlekre sko fra Miu Miu(!) og alle de kule detaljene fra deres bryllupsfeiring. Bryllupet er også fyllt av stemningsbilder med både latter og tårer. Det blir ikke mer moderne og elegant enn dette.

Fotograf-Tone-Tvedt-032Fotograf-Tone-Tvedt-003Fotograf-Tone-Tvedt-024Fotograf-Tone-Tvedt-005 Fotograf-Tone-Tvedt-004 Fotograf-Tone-Tvedt-008 Fotograf-Tone-Tvedt-012 Fotograf-Tone-Tvedt-013Fotograf-Tone-Tvedt-016Fotograf-Tone-Tvedt-017Fotograf-Tone-Tvedt-018 Fotograf-Tone-Tvedt-021Fotograf-Tone-Tvedt-040 Fotograf-Tone-Tvedt-031Fotograf-Tone-Tvedt-026 Fotograf-Tone-Tvedt-044 Fotograf-Tone-Tvedt-042 Fotograf-Tone-Tvedt-043Fotograf-Tone-Tvedt-030Fotograf-Tone-Tvedt-028 Fotograf-Tone-Tvedt-033 Fotograf-Tone-Tvedt-027 Fotograf-Tone-Tvedt-038Fotograf-Tone-Tvedt-050Fotograf-Tone-Tvedt-035Fotograf-Tone-Tvedt-069 Fotograf-Tone-Tvedt-070 Fotograf-Tone-Tvedt-071 Fotograf-Tone-Tvedt-072Fotograf-Tone-Tvedt-091 Fotograf-Tone-Tvedt-093 Fotograf-Tone-Tvedt-076 Fotograf-Tone-Tvedt-080 Fotograf-Tone-Tvedt-083

 

Fotograf-Tone-Tvedt-056Fotograf-Tone-Tvedt-054Fotograf-Tone-Tvedt-057Fotograf-Tone-Tvedt-067Fotograf-Tone-Tvedt-092 Fotograf-Tone-Tvedt-086 Fotograf-Tone-Tvedt-087 Fotograf-Tone-Tvedt-088 Fotograf-Tone-Tvedt-089 Fotograf-Tone-Tvedt-094 Fotograf-Tone-Tvedt-095 Fotograf-Tone-Tvedt-100 Fotograf-Tone-Tvedt-103 Fotograf-Tone-Tvedt-099 Fotograf-Tone-Tvedt-107

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minner: Det er vanskelig å velge det beste minnet fra dagen for det var mange, men noen av de fineste var da vår datter Cora begynte å gråte under vielsessermonien mens musiker sang “All of me” by John Legend. Tim gikk bort til henne og løftet henne opp og det ble HELT stille. Vokalisten snudde seg da mot Tim og Cora og sang direkte til dem; det var et vakkert øyeblikk for oss som familie og ordene “all of me loves all of you” kunne ikke vært mer passende!

Talene var helt utrolige, hver eneste en og vi følte oss utrolig heldige som har så flotte familier og venner. Og ekstra spesielt ble det for oss at vi hadde så mange gjester som hadde reist hele den lange veien fra Australia for å feire dagen med oss.

Festen! Det var en fantastisk fest! Vi hadde så høye forhåpninger (fremfor forventninger) til at det skulle bli en kjempefest, men kvelden overgikk alt – mye takket være bandet som fikk alle på dansegulvet!

Tips til andre brudepar: Nyt dagen, den går så altfor fort! Et tips vi selv fikk, og som jeg synes var enkelt men veldig viktig er å huske å bruke tiden med hverandre – akkurat denne kvelden er dere ikke vertskap, men brud og brudgom så nyt hverandre og dagen!

Hvorfor vi valgte Tone Tvedt: Vi kom faktisk over en av Tones bryllupsfotograferinger via nettopp NWB. Vi likte godt det naturlige uttrykket i bildene hennes og etter å ha lest mer om Tone på hennes hjemmeside fikk vi et veldig godt inntrykk og tok kontakt. Bryllupsfesten og fotograferingen ble holdt på en liten øy i skjærgården og vi syntes det var et pluss at Tone selv var fra Sørlandet. Tone var veldig behagelig å jobbe med og vi er kjempefornøyde med bildene våre!

LEVERANDØRER:
Bryllupsfotograf: Tone Tvedt WebInstagramFacebook
Vielseslokale: Vielse i regi av Human-Etisk Forbund i Buen kulturhus i Mandal
Overnatting og Selskapslokale: Veftet på Ny-Hellesund i Søgne
Mat/restaurant: Bølgen & Moi Verftet/Ny-Hellesund
Blomster: Helenes Blomsterhjørne Mandal
Hår: Concord Frisør i Mandal
Brudekjole: Ellis bridals
Sko: Miu Miu
Øredobber: Celine Engelstad, lånt av søster
Ringer: Tiffany & Co