Et rustikt og klassisk låvebryllup, på familiegården som brudeparet skal overta. Det må jo bli en god start på begynnelsen av fortsettelsen på denne kjærlighetshistorien. Dyktige Stine fra Studio Vest var med fra tidlig til sent og fanget dagen til dette flott paret. Vakre Telemark ble bare enda vakrere denne dagen.

studiovest_flåbygd_telemark-146studiovest_flåbygd_telemark-4studiovest_flåbygd_telemark-13studiovest_flåbygd_telemark-72studiovest_flåbygd_telemark-136studiovest_flåbygd_telemark-104studiovest_flåbygd_telemark-68 studiovest_flåbygd_telemark-18studiovest_flåbygd_telemark-71studiovest_flåbygd_telemark-12studiovest_flåbygd_telemark-73studiovest_flåbygd_telemark-95studiovest_flåbygd_telemark-81studiovest_flåbygd_telemark-88 studiovest_flåbygd_telemark-89 studiovest_flåbygd_telemark-84 studiovest_flåbygd_telemark-93studiovest_flåbygd_telemark-102 studiovest_flåbygd_telemark-103 studiovest_flåbygd_telemark-108 studiovest_flåbygd_telemark-113 studiovest_flåbygd_telemark-119 studiovest_flåbygd_telemark-114 studiovest_flåbygd_telemark-115 studiovest_flåbygd_telemark-2 studiovest_flåbygd_telemark-120 studiovest_flåbygd_telemark-123 studiovest_flåbygd_telemark-125 studiovest_flåbygd_telemark-131 studiovest_flåbygd_telemark-129 studiovest_flåbygd_telemark-132 studiovest_flåbygd_telemark-145 studiovest_flåbygd_telemark-10studiovest_flåbygd_telemark-148 studiovest_flåbygd_telemark-153 studiovest_flåbygd_telemark-6 studiovest_flåbygd_telemark-85 studiovest_flåbygd_telemark-15 studiovest_flåbygd_telemark-40 studiovest_flåbygd_telemark-44 studiovest_flåbygd_telemark-42 studiovest_flåbygd_telemark-50 studiovest_flåbygd_telemark-33 studiovest_flåbygd_telemark-27 studiovest_flåbygd_telemark-21 studiovest_flåbygd_telemark-24 studiovest_flåbygd_telemark-20 studiovest_flåbygd_telemark-26 studiovest_flåbygd_telemark-37 studiovest_flåbygd_telemark-34studiovest_flåbygd_telemark-66studiovest_flåbygd_telemark-5studiovest_flåbygd_telemark-109studiovest_flåbygd_telemark-3studiovest_flåbygd_telemark-59studiovest_flåbygd_telemark-9studiovest_flåbygd_telemark-53studiovest_flåbygd_telemark-11studiovest_flåbygd_telemark-131studiovest_flåbygd_telemark-143studiovest_flåbygd_telemark-87studiovest_flåbygd_telemark-57studiovest_flåbygd_telemark-60studiovest_flåbygd_telemark-140

BRUDEN FORTELLER:

Beste minne: Det er så mange fantastiske øyeblikk gjennom en dag som dette. Brudeparet startet dagen hver for seg, men champagnefrokost sammen med brudepiker og brudesvenner. Dette var en utrolig flott start. For bruden: Det absolutte høydepunktet å gå opp kirkegulvet til “you raise me up” og se min kommende mann vente på meg.

Tips til andre brudepar: Skal dere ha bryllupet hjemme, eller ha all regi selv; Start planlegging tidlig. Begynn så snart som mulig med forberedelsene. Det blir så hektisk de siste dagene uansett!

Hvorfor vi valgte å feire slik: Siden vi skal overta familiegården, hadde vi et sterkt ønske om å “starte livet vårt sammen” akkurat her. Det gir en ekstra spesiell ramme på dagen. Vi ønsket å ha et låvebryllup, og kombinere det rustikke med det litt mer klassiske. Vi som par ønsket rett og slett å gi gjestene våre en flott opplevelse.

FRA FOTOGRAFEN: Birte og Hans Kristian giftet seg i Flåbygd i Telemark. De har begge vokst opp her, så selv om de bor i Oslo nå, ble det naturlig å feire bryllupet på gården Hans Kristian kommer fra. Paret skal overta gården neste år, og kommer til å flytte tilbake i løpet av få år.

Dagen startet med knallblå himmel, og alt så ut til at det skulle bli en helt perfekt dag! Og det ble det jo egentlig også, men unntak av noen regnbyger som kom innimellom.

Bruden ønsket seg bilder med vann og strand, og ville få vist frem hvor vakkert det er i Flåbygd. Jeg hadde fått lånt en liten båt, så jeg tok med meg brudeparet oppover kanalen slik at vi kunne få fotografert på en skjult perle av en strand som man ikke kommer til med båt.

Før vi kom så langt tok vi litt bilder ved “murane” den gamle veien langs kanalen. Da kom “Victoria” forbi – en av kanabåtene som frakter passasjerer fra Skien til Dalen. Kapteinen tutet til ære for brudeparet og alle på båten vinket ekstatisk. Dette var ekstra gøy siden brudeparet begge har badet i bølgene til denne båten siden de var små.

Dette var et fantastisk låvebryllup, hvor bruden hadde full kontroll på dekor og helhet. Hun er selv blomsterdekoratør, og hadde fått hjelp av kollegaer til å lage de nydeligste dekorasjoner. Sjekk ut lysekronene på låven, som er sesiallaget for anledningen og dekket med oliven. Superfint!!

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Studio Vest
Brudekjole: Maggie Sottero/ Kristins brudesalong
Sko: Menbur fra Zalando
hår og make up: Irene Rinde
Brudgommens antrekk: skreddersydd hos House of Singels
Brudebukett: Lisa Hesping/Linda Johnsen – Shishi Blomster
Blomster: Bruden (Birte Hindrum Tveit), Lisa Hesping og Heidi Iren Vikse
Catering: Fersk og Ferdig
Kake: Sukkerberta
Bord, stoler, dekketøy og toalettvogn: Strengen Event
Trykksaker: Bryllupsinvitasjoner.no
Brudepikekjoler: Tulle and Chantilly
Slips og tørklær brudesvenner: House of Singels

STUDIO VEST er blant våre utvalgte dyktige & kreative bryllupsfotografer i vår leverandørguide The Notebook.