Nydelig vinterbryllup fra vakre Lysebu får pryde våre nettsider idag. Dyktige Line Owren fra Studio LL avd. Stavanger, har fanget disse vakre bilden fra Marte & Anders sin bryllupsdag. Vi elsker simpelthen snø på brudebilder, og disse er jo perfekt i så måte.

M&A-47M&A-45 M&A-44 M&A-36 M&A-26 M&A-21 M&A-60 M&A-31 M&A-48M&A-42M&A-49 M&A-27M&A-70 M&A-69 M&A-74 M&A-75 M&A-85 M&A-90 M&A-94 M&A-16M&A-88 M&A-62M&A-63M&A-52M&A-25 M&A-29 M&A-6 M&A-46M&A-35M&A-58M&A-65M&A-41 M&A-37 M&A-30M&A-32 M&A-33M&A-18M&A-56M&A-15M&A-61 M&A-22M&A-59

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Hele dagen ble fantastisk, men vielsen var utrolig fin og personlig. Det var så koselig å sitte der i kirken som mann og kone etter at vi hadde gitt hverandre vårt ja. Ellers var middagen med alle talene og festen med alle venner og familie samlet fantastisk.

Inspirasjon for festen: Vi er veldig interessert i mat og vin og ønsket å ha festen på et sted hvor de var gode på dette. Middagen, lokalet og festen ble over all forventning.
Ettersom vi ble forlovet på vinteren og er veldig glad i vinteren var det veldig naturlig for oss å ha et vinterbryllup.

Tips til andre brudepar: Begynn å planlegg festen i god tid slik at dere slipper å stresse mot slutten. Fokuser på de tingene som er viktig for dere og ikke gjør det dere tror er forventet av dere. Få hjelp av venner og familie. Vi hadde også en fantastisk toastmaster som også var med å sette stemningen på festen.
Etter middagen hadde vi plassert ut et kamera som gjestene kunne ta bilder selv. Morsomt for både gjester og brudepar. Vi hadde storband til festen, noe som virkelig var helt fantastisk og satte stemningen.

Hvorfor Studio LL? Vi visste at studio LL og Line ville forevige dagen vår akkurat slik vi ønsket.Det er noe med hele stilen på bildene deres som appelerte til oss og vi er superfornøyd med resultatet. Vi anbefaler virkelig Studio LL til kommende brudepar.

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Studio LL avdeling Stavanger
Kjole: Pronovias Dafnis
Sko: Gabor
Hår & make-up: Iselin Herlik Kristiansen
Brudgommens antrekk: Smoking fra Kristins Brudesalong, sko fra Gucci
Brudebukett: Interflora strømmen storsenter
Blomster: aget av brudeparet
Vielse: Lørenskog kirke
Bryllupsfest: Lysebu


Studio LL er blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook