Marianne & Johan giftet seg i vakre Uranienborg kirke ifjor sommer, med påfølgende fest hos Jeløy Radio. Vi må si at dette brudeparet sjarmerte oss fra første øyekast. De stråler av varme, lykke og kjærlighet. De kler hverandre særdeles i sin klassiske stil. Brudekjolen til Marianne er slående vakker, laget av Kronprinsesse Mette-Marit sin brudekjole designer; Ove Harder Finseth, og igjen har han designen en tidløs og klassisk kreasjon. Dyktige Michaela Kouda har gitt dem bryllupsbilder som rører sjelen, stimulerer øynene og igjen forteller oss at det er de små øye(!)blikkene som er så viktige å fange. Hun viser oggså med sine bilder at Norge er særs vakkert og eksotisk, og at vi trenger ikke alltid se utover landegrensene for å få de fantastiske bryllupsbildene. Man trenger bare en dyktig fotograf, som ser alt det vakre vi allerede har – på en ny måte.

michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-113michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-103 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-108 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-107michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-138michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-177michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-111michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-173michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-116michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-162michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-161michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-154michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-120 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-121 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-130 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-132 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-133michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-140michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-136michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-135michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-150michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-191 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-151michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-165michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-139 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-144 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-157 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-159 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-194michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-202 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-145michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-178michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-197michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-137 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-179michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-192michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-205michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-212michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-164 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-188 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-142michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-148 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-170 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-171 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-215 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-182michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-210michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-160michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-211michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-155michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-117michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-146michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-200michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-174michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-169michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-216michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-213michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-208michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-206 michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-219michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-204

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Det er vanskelig å plukke ut kun ett øyeblikk fra en så fin dag. Hvis vi må velge, blir det da vi gikk ned midtgangen i kirken sammen. Det var en helt fantastisk følelse å ha gitt hverandre vårt ja, og vite at nå er vi gift! Jeg (bruden) husker vi tittet på hverandre på et tidspunkt, og bare lo.

Tips til andre brudepar: Lag en god skriftlig plan. På den måten har man alltid oversikt over hva som skal fikses, og det er deilig å krysse av ting som er gjort. Snakk med venninner/venner som har giftet seg. De har mange gode tips om flinke leverandører og råd om gjennomføringen. Ikke minst forstår de deg hvis du er stresset. Dette er deres dag; ta de valgene som føles rett for dere to. Familie kommer garantert til å ha meninger om alt fra lokasjon til hvilken vin som skal servers til maten. Det er dere to som skal se tilbake på dagen og tenke at den ble perfekt!

Inspirasjonen bak feiringen: Da vi forlovet oss, hadde vi ikke et klart bilde av hvilken type feiring vi ville ha. Vi hadde to ønsker som utgangspunkt: at selskapet skulle holdes et sted med nærhet til sjøen, og at vi skulle ha mulighet til å invitere en god del av venner og familie. Da vi bestemte oss for å ha selskapet på Jeløya Radio, falt mye på plass. Jeløya Radio er et nydelig sted: beliggenhet med utsikt til Oslofjorden, hester som gresser på jordene, og et fantastisk funkisbygg fra 1930. Vi hentet mye av inspirasjonen vår herfra: vakkert, enkel eleganse og et hint av moderne vintage. Dette prøvde vi å videreføre til trykksaker, blomster og annen dekor. Brudgommen var også så heldig at han passet inn i farfarens kjole og hvitt fra 1947, så da måtte jo jeg prøve å matche det!

Valg av fotograf: Vi valgte Michaela fordi vi hadde sett et fantastisk høstbryllup hun hadde fotografert på Norwegian Wedding Blog. Vi syntes hun var utrolig dyktig til å fange opp stemninger og emosjoner i bildene sine. Det var viktig for oss. Da vi møtte henne, var hun også veldig hyggelig. På selve dagen var hun super å samarbeide med, svært diskre, og lot seg ikke stoppe av vær og vind! Vi er ordentlig fornøyd med bildene våre!

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Michaela Klouda
Kirke: Uranienborg kirke, Oslo
Selskapslokalet: Jeløy Radio, Moss
Kjole og slør: Ove Harder Finseth
Brudens sko: YSL fra Høyer Eger
Brudgommens kjole og hvitt: Arvet av brudgommens farfar
Brudgommens skjorte, vest og tilbehør: Gunnar Øye
Brudgommens sko: Agnar Hagen
Kake: By Hancock
Blomster: Blomsteratmosfære
Hår og sminke: Evelyn Solheim, Gevir
Invitasjoner: Grafisk designer Marius Holtmon
Resterende trykksaker (kirkeprogram, meny, bordkort, bordplassering, velkomstskilt): Bryllupsdesigneren
Bryllupsbil: Vintage Porsche 911, lånt av en god kompis av brudgommen


Michaela Klouda er blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook