Vi kårer Årets Bryllupsfotograf i Skandinavia og Årets Bryllupsfotograf i Norge, og da må vi jo også kåre Årets Bryllup! Derfor er det nytt av året at vi kårer Årets Bryllup i Norge. Til neste år ønsker vi også å kåre Årets Bryllup i Skandinavia. Vi må uansett poengtere at hvert eneste bryllup vi publiserer er like unikt som paret som gifter seg, og vi digger de alle sammen. I denne kåringen er det bildefortellingen vi basere vår vinner på. Det som er lagt til grunn er hva bildene forteller fra den store dagen; historien av en bryllupsdag fra tidlig til sent, med kjærlighet, varme, store øyeblikk, stjålne øyeblikk, detaljer, stemning, natur, omgivelser, og landskap, smil, latter og tårer, og ikke minst de vakre bryllupsportrettene som skal vise frem brudeparet på sitt aller beste. Vi har også lagt vekt på at det er bryllup som viser frem Norge og alt det fantastiske vi har å by på, på en unik og kreativ måte. Her er våre tre vinnere:

Årets Bryllup – Gull: Bryllup fra Lofoten av Nadia Norskott

Maja+Roger_148

Se hele det fantastiske bryllupet HER.

Årets Bryllup – Sølv: Vinterbryllup fra Danebu av Sandra Åberg

winter-wedding-sandraaberg-7598

Se hele det fantastiske bryllupet HER.

Årets Bryllup – Bronse: Bryllup fra Jeløy Radio av Michaela Klouda

michaela_klouda_norwegian_wedding_blog-206

Se hele det fantastiske bryllupet HER.


Du finner Michaela Klouda blant våre bryllupsfotografer i THE NOTEBOOK. Ønsker du å lese mer om bryllupsfotografer, og hvordan du skal velge din bryllupsfotograf, les vår post HVORDAN VELGE BRYLLUPSFOTOGRAF.

For å kunne være med i kåringen av Årets Bryllup er det viktig å sende inn bidrag til publiseringBe fotografen din å sende inn  hvis du ønsker ditt bryllup publisert hos Norwegian Wedding Magazine, Skandinavias største bryllupsmagasin med nesten 25 000 unike lesere hver eneste måned. Vi kårer utifra de bryllup som vi har publsiert og som vi blir gjort kjent med via submissions.