Bryllupsfotograf Ingvild Kolnes

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til INGVILD KOLNES som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva INGVILD KOLNES sier om seg selv og hva han tilbyr innen bryllupsfotografering:

“Dere ønsker dere naturlige bilder som viser ekte følelser. Bilder som forteller en historie om et bryllup utenom det vanlige. En historie full av nydelige bilder dere kan se tilbake på i årene som kommer og som øyeblikkelig vil ta dere tilbake til bryllupsdagen.

Jeg har spesialisert meg på bryllupsfotografering, og benytter naturlig lys og omgivelser for å få frem personlighet, ærlige følelser og fine øyeblikk i bildene. Jeg fanger øyeblikkene som utspiller seg i løpet av dagen på en diskre måte- og uansett om dere ønsker fotograf hele dagen, halve dagen, under vielsen, eller kun til portrettbilder, er bryllupsoppdraget like verdifullt og spesielt for meg. Etter bryllupet får dere velge fritt blant høyoppløselige bilder. Bildene blir gjennomgått nøye etterbehandling og er til fritt bruk.

Jeg holder til på Sørlandet, men jeg reiser gjerne i både inn- og utland for å dokumentere bryllup. Gleder meg til å høre mer om deres bryllupsplaner, så ta kontakt for å høre hvordan jeg kan hjelpe dere å bevare minnene fra deres store dag.”

Ønsker du å vite mer om INGVILD KOLNES  – klikker du bare HER.

Bryllupsfotograf Ingvild Kolnes


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.