Konfetti

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til NINA & JOACHIM som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva NINA & JOACHIM sier om seg selv og hva han tilbyr innen bryllupsfotografering:

Å få dokumentere den kanskje største dagen i to menneskers liv, er en stor ære og en fantastisk opplevelse! Hvert par vi møter tilfører noe nytt og unikt.

Denne jobben er aldri kjedelig og vi er heldige som får bli kjent med så mange hyggelige og interessante mennesker i løpet av et bryllup. Vi ønsker at fotograferingen skal være en god og morsom opplevelse for brudeparet og forsøker å skape en avslappet og naturlig stemning.

Vi bruker i så stor grad som mulig naturlig lys, men blitz hvis det er nødvendig. Vi er opptatt av å jobbe diskrét og ikke ta for mye plass, men vi sørger for å fange dagen og alle de små, fine øyeblikkene.

Ønsker du å vite mer om NINA & JOACHIM – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.