Her er det vakre & heldige vinnerparet (som allerede er gift!) som vant en fotoshoot med Ana Lui Photography. Lotte & Leo møtte Ana en kald januardag, men kjærligheten mellom disse kan varme selv den kaldeste norske vinterdagen! For en fantastisk bildeserie; nydelig par, som virkelig stråler og viser sin kjærlighet, og hva kan vel være mere passende når det er Valentine’s Day imorgen. I tillegg får vi se vårt vakre vinterland, med magisk lys sett gjennom filmfotografen Ana Lui Photography sine øyne. Samtidig viser det at vinteren gir en mystikk og magi, som er helt særegen, og bør brukes enda mer til fotografering. Vi ønsker Lotte & Leo masse kjærlighet og alt godt for fremtiden, og Ana finner du snart blant våre fotografer i The Notebook.

Lotte&Leo_OSLO-2Norway2016-81Lotte&Leo_OSLO-16Norway2016-91 Lotte&Leo_OSLO-42 Lotte&Leo_OSLO-41Norway2016-83Lotte&Leo_OSLO-6Lotte&Leo_OSLO-14Lotte&Leo_OSLO-33Lotte&Leo_OSLO-26Lotte&Leo_OSLO-39Norway2016-92Lotte&Leo_OSLO-21

FROM THE COUPLE: Vi møtte Ana en iskald lørdag formiddag i Oslo. Vi var spente og litt nervøse der vi troppet opp med en diger bag full av skift og vintertøy, som kanskje kunne ta seg godt ut på bilder. Men nervene slapp umiddelbart! Ana sørget raskt for at vi slappet av, følte oss konfertable og glemte den bitende kulden. Vi fikk være oss, fullt og helt, og Ana foreviget den kjærligheten vi føler for hverandre på en så naturlig og vakker måte at vi nesten ikke trodde våre egne øyne når vi fikk se resultatet. Vi kunne ikke vært mer fornøyde med bildene og photoshoten med Ana! Vi hadde det utrolig gøy, tiden fløy virkelig av gårde. Til alle dere som ønsker en fotograf som kan fange følelser på film, og som bruker lys og omgivelser på en helt unik måte, Ana er et sikkert valg! Vi bruker henne gjerne igjen. Hvem vet? kanskje blir det en bryllupsfest nummer 2 i Brasil….?!

Tusen takk til Ana og dere i The Norwegian Wedding Blog <3 Vi er så utrolig takknemmelige for muligheten! Lotte & Leo.

Fotograf: Ana Lui Photography // Location: Oslo, Norway