selection-22

Nytt år – nye muligheter! Vi har igjen en fantastisk giveaway fra vårt utvalgte medlem i The Notebook; den kuleste og mest kreative blomsterbutikken, nemlig EUCALYPTUS i Sarpsborg. Ikke bare er butikken en estetisk nytelse, men innehaver er en særdels dyktig blomsterbinder, med sans for det moderne, personlige & unike, noe som gjenspeiler seg i hennes vakre arbeid, som er en glede for sjel og hjerte. Vi er så stolt over å kunne samarbeide med slike kreative & dyktige artister i bransjen Og med det sagt; nå har altså DU muligheten til å være den superheldige vinneren av en enestående vakker & personlig brudebukett, inklusiv fraktfri levering. Brudebuketten har en verdi på inntil kr. 4 500.-.

selection-19

Hvordan kan jeg bli med?

Enkelt, du gjør bare følgende;

– Legger igjen en kommentar her i denne bloggposten, med når og hvor du skal gifte deg, og forteller oss hvordan din drømmebukett ser ut og/eller hvordan ditt frieri var. Vi elsker å høre om romantiske frierier, spesielt i anledning Valentine’s dagen.

– Husk å legge ved kontaktinformasjonen, for at kommentaren skal være gyldig.

Vinneren trekkes her på bloggen på selveste Valentines Day den 14. februar.

Giver av denne giveawayen er EUCALYPTUS, til en samlet verdi på kr. 4 500.-.

selection-26
ALLE BILDER OVER: BRUDEBUKETT, KRANS & BLOMSTER LAGET AV INA HOS EUCALYPTUS / STYLING: NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE – FOTO: ANGELWORX PHOTOGRAPHY

Ønsker du å få vite om våre giveaways og nye bloggposter først? Meld deg da på vårt nyhetsbrev, så får du det siste nye først, rett i mailboxen din. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen.

Nina & Joachim - Bryllup Therese & Anders 03.10.2015-38

Her kan du se den vakre brudebuketten til vinneren av fjorårets giveaway fra Eucalyptus. Se hele bryllupet deres her. Foto av Nina & Joachim.


VINNEREN AV BRUDEBUKETT TIL EN VERDI AV OPPTIL KR. 4 500.-, LEVERT AV FANTASTISKE EUCALYPTUS ER: MARTINE SOM SKAL GIFTE SEG I HEMSEDAL SEPTEMBER 2016.