Vi er i gang med årets kåringer, og har allerede kåret Årets Bryllupsfotograf i Norge, Årets Bryllupsfotograf i SkandinaviaÅrets Bryllup og Årets Øyeblikk. Vi har i denne posten kåret Årets vakreste Bryllupsportrett. Vi fikk veldig mange nydelige bidrag, og vi har hatt mange runder på de innsendte bidrag før vi landet på våre utvalgte. I denne kategorien var det rett og slett bare at portrettet skulle være vakkert, tidløst – og fremstille paret og deres kjærlighet på en måte som treffer hjertet. Her er våre vinnere av Årets Bryllupsportrett 2016.

Årets Portrett – Gull: Holien Mo

holien mo årets portrett

Du finner mer info om Åsmund HER.

Årets Portrett – Sølv: Marthe Mølstre

marthe årets portrett

Du finner mer info om Marthe HER.

Årets Portrett – Bronse: Christin Eide og David Schreiner

christin eide årets portrett

Du finner mer info om Christin HER.

www.davidschreiner.com

Du finner mer info om David HER.


Du finner Christin Eide blant våre utvalgte bryllupsfotografer i vår online bryllupsguide THE NOTEBOOK. Ønsker du å lese mer om bryllupsfotografer, og hvordan du skal velge din bryllupsfotograf, les vår post HVORDAN VELGE BRYLLUPSFOTOGRAF.

For å kunne være med i kåringen av Årets Bryllupsportrett må man sende inn bidragBe fotografen din å sende inn hvis du ønsker ditt bryllup publisert hos Norwegian Wedding Magazine, Skandinavias største bryllupsmagasin med ca. 25 000 unike lesere hver eneste måned.