Vi er i gang med årets kåringer, og har allerede kåret Årets Bryllupsfotograf i Norge, Årets Bryllupsfotograf i Skandinavia, og Årets Bryllup. Vi har i denne posten kåret Årets mest rørende øyeblikk i et bryllup. Vi fikk mange flotte bidrag, som beveget oss på en eller annen måte. Her er det kun en ting som gjaldt; Å røre hjertet! Det øyeblikket som rører og beveger selv om du ikke var der, kjenner personene på bildet, eller vet noe om historien før og/eller etter. Her er våre vinnere av Årets Øyeblikk 2016.

Årets Øyeblikk – Gull: Michaela Klouda

Klouda årets øyeblikk

Du finner mer info om Michaela HER.

Årets Øyeblikk – Sølv: Holien Mo

holien mo årets øyeblikk

Du finner mer info om Åsmund HER.

Årets Øyeblikk – Bronse: Camilla Andersen og Sparks Studios

camilla årets øyeblikk

Du finner mer info om Camilla HER.

sparks studios årets øyeblikk

Du finner mer info om Sparks Studios HER.


Du finner Michaela Klouda og Sparks Studios blant våre utvalgte bryllupsfotografer i vår online bryllupsguide THE NOTEBOOK. Ønsker du å lese mer om bryllupsfotografer, og hvordan du skal velge din bryllupsfotograf, les vår post HVORDAN VELGE BRYLLUPSFOTOGRAF.

For å kunne være med i kåringen av Årets Øyeblikk må man sende inn bidragBe fotografen din å sende inn  hvis du ønsker ditt bryllup publisert hos Norwegian Wedding Magazine, Skandinavias største bryllupsmagasin med ca. 25 000 unike lesere hver eneste måned.