Ingrid & Trygve giftet seg en vakker sommerdag i juli ifjor; mer nøyaktig: 25. juli 2015. Det meste ordnet de selv, med god hjelp fra venner og familie. Brudeparet ønsket et avslappet bryllup med inspirasjon fra det vakre kystlandskapet. Flinkeste Børresen & Raak var med og fanget det hele friskt, personlig og like vakkert som omgivelsene. Vi kjenner sommebrisen stryke over kinnene våre gjennom bildene, og vi gleder oss til sommermånedene som venter oss og alle brudepar.

Bryllup_25Bryllup_39Bryllup_01Bryllup_05Bryllup_02Bryllup_09 Bryllup_12 Bryllup_18 Bryllup_19Bryllup_42Bryllup_24 Bryllup_27 Bryllup_31Bryllup_32 Bryllup_34Bryllup_49Bryllup_33Bryllup_40 Bryllup_73 Bryllup_76Bryllup_55Bryllup_46Bryllup_43Bryllup_48Bryllup_41Bryllup_72Bryllup_37 Bryllup_61Bryllup_44Bryllup_30Bryllup_77 Bryllup_83 Bryllup_86Bryllup_52Bryllup_64Bryllup_69Bryllup_65Bryllup_38Bryllup_87Bryllup_47Bryllup_74Bryllup_60

BRUDEPARET FORTELLER: Vi forlovet oss 31.desember 2013 og bestemte oss etter hvert for å gifte oss 25 juli 2015 kl.12.15. Vi ønsket oss et sommerbryllup, og valg av sted for begivenheten falt p å brudgommens hjemsted; vakre Flatanger, mye grunnet stedets sjarm og vakre natur, men også på grunn av kortest reisevei for de aller eldste. Vi håpet selvfølgelig på fint vær, men med regn nesten hele sommeren s å det etter hvert dårlig ut. Men jammen slo ikke værgudene på sjarmen, og vi fikk strålende sol hele dagen! Til glede for både brudepar, gjester og fotografer.

Bryllupet fant sted i Vik kirke og etterfølgende mottagelse, middag og fest på Framheim samfunnshus. Samfunnshuset ble etter nøye planlegging (spesielt fra brudens side) pyntet i rustikk bonderomantisk stil i vakre kystomgivelser . Vi ønsket en gjennomgående stil, men ønsket ikke at bryllupet skulle bli for stivt. Vi brukte derfor mye lånt (i form av norgesglass, sinkbøtter etc) og sto selv for design av bordkort, invitasjoner og kirkeprogram. Bruden og hennes forlover, samt brudgommens kusine stod for blomsterdekorasjoner og brudebuketten.

Selve pyntingen og ferdigstilling av festlokale og kirke til den store dagen ble resultatet av iherdig innsats fra brudepar, familie og venner. Familiemedlemmer og forlovere fortjener en stor takk for innsatsen! Brudens far fortjener også en stor takk, da han sørget for lån av bryllupsbil og kjørte denne hele veien fra Oslo til Flatanger. Bilen ble l ånt av en kamerat av brudens far, som ogs å fortjener en stor takk. Inspirasjon til feiringen: Vi hentet mye inspirasjon fra stedet vi giftet oss. Flatanger er en vakker kystkommune med s æregen natur. Vi ville gjerne at stilen i bryllupet skulle gjenspeile kommunens vakre natur, og bonderomantiske sjarm. Vi ville også gi bryllupet et ungt og lekent preg. Vi ville at alle skulle kose seg, og la mye arbeid i at både små og store skulle ha det gøy i løpet av dagen, blant annet med innkjøp av leker og popcorn-maskin.

Inspirasjon bak feiringen: Til inspirasjon brukte vi mye til på internett, blant annet på pinterest. Her fikk vi blant annet inspirasjon til baren vi hadde utenfor samfunnshuset, til noen av bryllupsbildene, til bordpynten og til valg av belysning. Vårt beste minne fra dagen: Det å komme ut fra kirken som nygifte, da sola skinte og alle smilte mot oss, var et stort øyeblikk. Et minne til som også må nevnes var da vi etter fotograferingen hadde en liten avslappende lunsj med bobler i glasset på bryggen utenfor sommerhytta til brudgommens onkel og familie.

Tips til andre brudepar: Kos dere med planlegging, innkjøp, pynting og på selve dagen. Det er kjempegøy å ha gjort det meste selv, da får man det akkurat som man ønsker det. Men husk å ikke slite dere ut. Hjelp fra familie og venner er høyt verdsatt, og vi hadde ikke klart oss uten god hjelp.

Valg av fotograf: Vårt valg av fotograf var resultat av at vi ønsket lokale fotografer. Vi fant på nettet et ungt par fra Steinkjer med en flott nettside. Bildene de hadde lagt ut stod i god stil til det vi hadde sett for oss til vårt bryllup, og vi tok derfor kontakt.

LEVERANDØRER:
Bryllupsfotograf: Børresen & Raak
Blomster: Floriss Namsos
Brudekjole: Nicolai brudesalong, København
Topp til brudekjolen: Kar-Wen systue og gardinstue, Ski
Bryllupskake: Hamstad Bakeri, Namsos


Børresen & Raak er blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook.