camilla andersen milla foto 2

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til CAMILLA ANDERSEN som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva CAMILLA ANDERSEN sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

Jeg elsker å fotografere! Så enkelt er det. Derfor tok jeg en fotografutdannelse ved Nordic School of Photography, parallelt med profesjonsstudiet i psykologi ved Universitet i Oslo. Jeg er i dag utdannet både psykolog og fotograf, og er utrolig takknemlig for at jeg har anledning til å leve av lidenskapen min.

Det er en fantastisk hyggelig og takknemlig jobb å få lov til å forevige bryllup, og det er derfor også viktig for meg at dere velger en fotograf som dere føler dere føler dere trygg på, og som har et fotografisk uttrykk dere liker. For meg handler fotografering om å fortelle historier. Jeg har en dokumentarisk tilnærming , og fanger heller øyeblikk og stemning, fremfor oppstilte bilder. Litt av magien ved gode portrettbilder er for meg å skape disse små øyeblikkene, selv når utgangspunktet er en oppstilt setting. Jeg omfavner naturlig lys, og mulighetene som ligger i området der bryllupet finner sted. Jeg forsøker å skildre dagen deres ved å la små detaljer tale for helheten og la atmosfæren skinne, gjennom øyeblikkene dere, og gjestene imellom.

Mitt overordnede mål ved bryllupsfotograferingen er at dere sitter igjen med bilder som tar dere tilbake til den store dagen, og som dere føler at forteller deres historie. Jeg holder til i Oslo, men tar oppdrag over hele landet, og utland dersom ønskelig. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Ønsker du å vite mer om CAMILLA ANDERSEN  – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.