Still -life-115

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til VILLA GRANLI som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte SELSKAPSLOKALER. Her er et litt hva vertsskapet hos VILLA GRANLI sier om seg selv og hva de tilbyr når det gjelder bryllupsfeiring hos dem:

Villa Granli er en herregård som ligger på Haugalandet, i Rogaland. Den herskapelige eiendommen på nesten 2000 mål er rik på dyreliv og godt fiske, deriblandt hjort og rådyr. Stolt-Nielsen familien, som er en av Norges største Redere eide Villa Granli i over 100 år, og eiendommen er rik på historie og særpreg. De nåværende eierne kjøpte Villa Granli i 2013 og renoverte løa til et fantastisk festlokale, først for å feire sitt eget bryllup. Stedet ble så særegent at det er synd å la det stå tomt. Dere er hjertlig velkomne for å feire bryllup eller andre store hendelser på Villa Granli. Rammen rundt et spesielt arrangement kunne ikke bli finere.

Ønsker du å vite mer om VILLA GRANLI  – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.