Magisk høstbryllup fra den svenske vakre herregården Baldersnäs. Ingrid hadde alltid drømt om å feire bryllupet sitt der, og stor var gleden da hun oppdaget at kommende ektemake Erik delte samme ønske. Fotograf Holien Mo var der fra tidlig til sent, og ingenting gleder oss mer enn når bruden forteller at hun oppdaget sin bryllupsfotograf her hos Norwegian Wedding Magazine. Blomster er levert av fantastiske Ina og Eucalyptus blomster som er blant våre utvalgte bryllupsleverandører i The Notebook.

fotografholienmo-ingriderik-107fotografholienmo-ingriderik-110fotografholienmo-ingriderik-113fotografholienmo-ingriderik-112fotografholienmo-ingriderik-102fotografholienmo-ingriderik-120fotografholienmo-ingriderik-119fotografholienmo-ingriderik-103fotografholienmo-ingriderik-105fotografholienmo-ingriderik-122fotografholienmo-ingriderik-124fotografholienmo-ingriderik-126fotografholienmo-ingriderik-132fotografholienmo-ingriderik-130 fotografholienmo-ingriderik-131fotografholienmo-ingriderik-136fotografholienmo-ingriderik-138fotografholienmo-ingriderik-135fotografholienmo-ingriderik-139fotografholienmo-ingriderik-150fotografholienmo-ingriderik-144fotografholienmo-ingriderik-137fotografholienmo-ingriderik-145fotografholienmo-ingriderik-154fotografholienmo-ingriderik-147fotografholienmo-ingriderik-153fotografholienmo-ingriderik-152fotografholienmo-ingriderik-157fotografholienmo-ingriderik-159fotografholienmo-ingriderik-162

BRUDEN FORTELLER: Siden første gang jeg var på Baldersnäs Herregård har jeg sett fo rmeg drømmebryllupet mitt på dette stedet. Min familie har feriehus like ved, noe som gav rammene til en perfekt bryllupshelg. Gleden var derfor stor da mannen i

mitt liv ikke bare hadde fridd, men også kunne tenke seg å gifte seg på Baldersnäs. Vi giftet oss en nydelig høstdag, 24. oktober i
fjor, og bryllupet ble vakrere enn jeg noengang hadde drømt om!

Inspirasjon bak feiringen: Vi ønsket et romantisk herregårdsbryllup, men samtidig avslappet uten for mye ekstravaganse. For å finne inspirasjon bruker jeg mye tid på pinterest, blogger og blader, og fant fort ut hvordan vi ønsket bryllupet vårt. Siden det var et høstbryllup hadde vi lyst til å bruke mørkere farger, og endte på mørkegrønt, sort, tre, hvitt gull og et hint av rosa. Vi laget mye av pynten selv og fant inspirasjon til å lage velkommen tavler, bordoversikt ‐ og nummer.

Jeg var lenge på jakt etter de perfekte lysestakene i gull, men endte med å lime gull glitter på over 50 telysholdere ‐ikke noe som frister til gjentakelse, men som ble like fint som jeg hadde sett for meg! Jeg sendte over et tonn av inspirasjonsbilder og tanker til floristen vår Ina fra Eucalyptus, og hun skjønte fort hva jeg så for meg. Festlokalet ble pyntet med masse løse blomster som vi satte ismå vaser kjøpt på loppis og lånt av familie. Til vielsen som vi hadde ute, hadde noen av gjestene strødd ut roseblader, og bak oss hang et stort eucalyptus girlander på selvlaget oppheng. Girlanderet ble senere brukt til bordpynt under middagen, og var virkelig prikken over i’en. Det er lett å tenke at alle bryllupsdetaljer man ser på pinterest og blogger er vanskelig å få til selv, men vår erfaring er at det meste kan lages bare man prøver. Ta treskiltene for eksempel;ingen av oss har noen spesiell pen håndskrift, men med litt hjelp av en god font i Word skrev vi ut tekst på papir og overførte det på treverket. Her er det kun fantasien som setter grenser, og mange tips og triks ligger ute på nettet.

Brudgommens beste minne: Før bryllupet var det mange som sa til meg “nyt dagen og grip den”, noe jeg først i ettertid har ordentlig forståelse for hva de egentlig mente med de ordene. Dette er virkelig dagen over alle dager, full av forventninger, spenning, overraskelser og kjærlighet, og før du vet ordet av det er dagen over. Jeg er derfor evig takknemlig for at vi har mulighet til å gjenoppleve dagen med de fantastiske bildene Åsmund har gitt oss.

Jeg har så utrolig mange gode minner fra denne dagen, men hvis jeg skal trekke frem det beste minnet må det være da jeg rundet hjørnet også min kommende kone stå på den andre siden slående vakker. Det øyeblikket, med nydelig inngangsmusikk, kommer jeg aldri til å glemme. Hvor mye jeg egentlig fikk med meg er jeg litt usikker på, for jeg var helt trollbundet over hvor vakker Ingrid var og slet virkelig med å holde følelsene inne. Ord blir fattige når jeg skal beskrive den lykkefølelsen og gleden som strømmet gjennom kroppen da. Det var rett og slett helt perfekt!

Brudens beste minne: Dagen var virkelig alt jeg hadde drømt om ‐fra start til slutt. Vielsen vår startet med Come What May sunget som duett av noen nydelige svenske artister. Vi hadde avtalt at vi skulle vente med å se hverandre til instrumentalen var over. De 30 sekundene må ha vært de lengste og mest spente sekundene i mitt liv! Eriks reaksjon idet jeg kommer frem bak muren har brent segfast i minnet. Slutten på dagen toppet virkelig det hele. Jeg er født på nyttårsaften, og er over gjennomsnittlig begeistret forfyrverkeri. Under planleggingen av bryllupet var derfor fyverkeri noe vi snakket om å inkludere, men dessverre ikke kunne ta oss råd til. Rundt midnatt på bryllupsfesten overrasket Erik med et helt fantastisk fyrverkeri. Jeg ble så overveldet at jeg en stund var jeg redd tårene aldri ville stoppe.

Hvorfor vi valgte Åsmund: Åsmund var en fotograf jeg først oppdaget på Norwegian Wedding Magazine i denne bloggposten, da jeg falt pladask for bildene han hadde tatt i et bryllup fra Harahorn. Jeg er en sucker for brudepa ri vakker natur, samtidig som jeg opplevde bildene ekte og lite oppstilte. Det var aldri noen tvil om at det var Åsmund som skulle ta våre bilder, og vi er ubeskrivelig fornøyde med at Åsmund var med oss hele dagen.

 

LEVERANDØRER:

Bryllupsfotograf: Åsmund Holien Mo
Brudekjole og slør: Pronovias
Brudens jakke: Sonia Peña
Brudens sko: Emma Go
Ballerinas: Marc Jacobs
Brudgom: Smoking fra House of Singles
Skjorte: Solgunns Boutique
Blomster: Eucalyptus
Ringer: Efva Attling
Forlovelsesring: David Andersen
Sang under vielse: Simon og Kitty Lingmert
Location; selskap og vielse: Baldersnäs Herregård


Eucalyptus er blant våre utvalgte bryllupsleverandører i vår online bryllupsguide The Notebook.