Denne solskinnsdagen har vi gledet oss til å vise frem. Her er alt personlig, vakkert og unikt, og stelt i stand av brudeparet selv med venner og familie. Som de sier; de ønsket et hjemmesnekret bryllup, og det er ingen underdrivelse og si at det er noe som fenger vår lille redaksjon. Synnøve & Sveinung giftet seg utendørs i en vakker paviljong, og vi kan tenke meg flere paviljoner i dette landet hvor det skulle passe. Line Owren fra Studio LL sin avdeling i Stavanger, har fotografert de vakreste portrettene og de magiske øyeblikkene fra denne superherlige bryllupsdagen 22. august ifjor. Og kan man elske brudens stil mer? Nydelig brudekjole fra Chi Chi i London.

untitled-10untitled-52untitled-92untitled-94untitled-48untitled-96untitled-97untitled-101untitled-103untitled-106untitled-12untitled-3untitled-54untitled-108untitled-112untitled-119untitled-115untitled-118untitled-121untitled-122untitled-123untitled-124untitled-128untitled-129untitled-47untitled-38untitled-46untitled-19untitled-23untitled-27untitled-28untitled-61untitled-6untitled-42untitled-69untitled-13 untitled-77untitled-14untitled-7untitled-71untitled-5untitled-76untitled-25untitled-21untitled-53untitled-55untitled-56untitled-15untitled-63untitled-11untitled-67untitled-40 untitled-83untitled-50untitled-9untitled-32untitled-86untitled-81untitled-82 untitled-18

BRUDEPARET FORTELLER: 

Beste minner fra dagen: Vi hadde vielsen i en paviljong utenfor festlokalet en nydelig sommerdag. Vielsen var fyllt med dikt og sanginnslag fra venner og famile, noe som gjorde det veldig personlig og fint. Ved vielsens slutt ble vi spilt ut av brudgommens onkel på trompet, mens gjestene blåste såpebobler over oss i solskinnet. Det var en fantastisk følelse, og veldig rørende, å ha alle venner og familie rundt oss i dette øyeblikket. Resten av dagen var fylt med flotte taler, minikonsert, mange morsomme innslag, nydelig mat og en fantastisk fest.

Tips til andre brudepar: Planlegg godt på forhånd hvem som skal gjøre hva og når. Vi ville ha et hjemmesnekret bryllup og hadde bestemt oss for å gjøre så mye vi kunne selv. Dette krevde veldig mye planlegging og vi undervurderte nok hvor lang tid det faktisk tar å fikse alle de små og store tingene rett før bryllupet. Det er så mange ting som må gjøres rett før! Da hjalp veldig at vi hadde skrevet og printet ut grundige to-do lister. Vi fikk heldigvis utrolig mye hjelp fra venner og familie som satte i gang med alt fra potetskrelling, pynting, dekking, rigging og rydding. Selv om det var mye å gjøre var det var fantastisk å se alle komme sammen og bidra til festen. Etter at alt var klart samlet vi mange av gjestene til grilling i hagen til brugommens familie, kvelden før den store dagen. Det var veldig koselig og få litt ekstra tid til å være sammen med gjestene, spesielt siden selve bryllupsdagen går så altfor fort. Det er jo til syvende og sist folka som gjør festen.

Hvorfor studio LL: Vi har sett mange av bildene til Studio LL og vet at de er veldig dyktige. På selve dagen var Line Owren (Studio LL avd. Stavanger) veldig profesjonell og godt forberedt – og vi hadde det veldig gøy under fotograferingen. Vi liker spesielt godt hvordan hun klarer å fange de fine øyeblikkene og få fram et naturlig uttrykk. Vi er kjempefornøyde med resultatet og kan på det varmeste anbefale Studio LL til andre brudepar.

LEVERANDØRER:
Bryllupsfotograf: Line Owren – Studio LL avd. Stavanger
Brudekjole: Chi Chi London
Sko: Gabor
Brudgommens antrekk: Dressmann
Blomster: Pia Interflora


Studio LL er blant våre utvalgte dyktige bryllupsfotografer i vår online bryllupsguide The Notebook.