Autumn_ekst3

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til GRANAVOLDEN GJÆSTGIVERI som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte SELSKAPSLOKALER. Her er et litt hva vertsskapet hos GRANAVOLDEN GJÆSTGIVERI sier om seg selv og hva de tilbyr når det gjelder bryllupsfeiring hos dem:

Bryllup på Granavolden Gjæstgiveri

I vakre historiske omgivelser i Gran kommune på Hadeland, ligger Granavolden Gjestgiveri. Med middelalderens søsterkirker som nærmeste nabo, er en bryllupsfeiring på Granavollen noe helt spesielt. Gjestgiveriet, som har vært i drift i mer enn 300 år, er de siste årene totalrenovert og nyoppusset. Gjennom snart tusen år har den ene av søsterkirkene, Nikolaikirken vært rammen for viktige begivenheter i menneskers liv. Mang en brud er ført til alters til sin ventende elskede. Slik er det også i dag. Og skulle dere ikke ønske kirkelig vigsel har Glasslåven kunstsenter, som også er nærmeste nabo, en fantastisk sal, godt egnet for vigsel. Omgivelsene rundt innbyr til flotte bryllupsbilder.

I umiddelbar nærhet finner du blant annet Prestegårdshagen, pilegrimsleden, Steinhuset, nydelige landskaper, blåner og fjell.

3 dager til ende

Granavolden Gjæstgiveri huser gjerne deres bryllup, 3 dager til ende! Brudepar og gjester er velkommen allerede fredag ettermiddag, hygger seg og kler seg til fest på lørdag.

Etter vielsen rulles den røde løper fra kirken eller Glasslåven inn til Gjæstgiveriet og festen kan begynne. Vi serverer enkel fingermat, frukt og musserende vin etter vielsen. Utendørs om været tillater, eller i Gregersstua, Granavoldens eldste bygning fra 1657. I spisesalen er det dekket til bryllupsmiddag. Valg av meny bestemmer dere i samarbeid med vår kjøkkensjef. Vi har god plass til orkester og dans, og legger til rette slik at dagen og kvelden blir en opplevelse for livet.

Og nattmat? Nei det har vi heller ikke glemt. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og avtale om visning av stedet.

Ønsker du å vite mer omGRANAVOLDEN GJÆSTGIVERI  – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.