DSCF9300

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til Quality Hotel Vøringfoss som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte SELSKAPSLOKALER. Her er et litt hva vertsskapet hos Quality Hotel Vøringfoss sier om seg selv og hva de tilbyr når det gjelder bryllupsfeiring hos dem:

Velkommen til Quality Hotel Vøringfoss – et unikt hotell

innerst i den vakre Hardangerfjorden! Hos oss er det duket for spesielle øyeblikk i vakre omgivelser, og alt ligger til rette for en uforglemmelig bryllupsfeiring hos oss.
Sammen med brudeparet skreddersyr vi et opplegg som passer dere perfekt. Vi holder bryllupsfester for alle typer budsjett, her er det dere som bestemmer. Det er to kirker i den flotte bygden vår, og Eidfjord gamle kirke er en flott kirke fra 1309 og har plass til 100 personer. Det er også mulig å gifte seg hos sorenskriver i Ullensvang, som ligger fint til ved fjorden. (ca. 4 mil unna Eidfjord). Menyen setter vi sammen med dere til den minste detalj. Sjefskokken og brudeparet møtes gjerne 1-1,5 år i forveien for prøvesmaking og planlegging, med tett oppfølging frem til den store dagen. Kokkene våre disker opp med kulinariske opplevelser av høy standard. Vi har også klart å kvalifisere oss til kvalitetsstempelet “Hardangermeny” hvor det arbeides mot å få frem mest mulig lokal mat og mattradisjoner.

Brudeparet kan velge ut drikke, og om de vil kan de ha egen bar. Timene flyr i godt selskap, og sent på kvelden er det mange som velger å tilby gjestene sine nattmat. Gjerne hjemmelaget betasuppe eller lasangne. Hos oss kan alle gjestene bo under ett tak, slik at alle er samlet ut til de sene nattetimer. Har dere mange boende hos oss, spanderervi suiten gratis til brudeparet. Dere disponerer lokalene to dager før brullupsdagen, slik at dere kan dekorere akkurat slik som dere ønsker. Runde bord med hvite duker er selfølgelig ferdig dekket. Når dagen er kommet og brudeparet skal gjøre sin entré, kan det gjerne gjøres på tradisjonelt vis med hest og kjerre, eller i en flott veteranbil. Vi på hotellet hjelper deg gjerne med å ordne dette for dere. Vi kan foreslå en velkomstdrink i flotte galleri Bergslien, eller ute i hagen vår. Mange starter også dagen i parken nede ved elven. Middagen blir servert i Restaurant Vøringfoss, med nydelig utsikt over fjorden. Quality Hotel Vøringfoss ligger som en hvit perle i den mektige naturen som setter sitt unike preg på stedet. Hos oss får du garantert vakre bryllupsbilder uansett vær, fordi vi er omgitt av spektakulær natur uansett årstid!

Mellom Oslo og Bergen

Beliggende bare 4.5 time fra Oslo og 2 timer fra Bergen over den splitter nye Hardangerbrua, er det ikke langt å reise for deg som ønsker et hotellopphold av de sjeldne. Den storslåtte naturen utenfor hotellet gir næring til den personlige service og beroligende atmosfære du finner innenfor våre vegger. La deg inspirere og begeistre over en uovertruffen natur fra hotellets mange og lyse delikate rom.

Hardangervidda Nasjonalpark

Helt i vannkanten ved den dypblå Hardangerfjorden, med naturperlen Hardangervidda nasjonalpark som nærmeste nabo, byr hotellet på nærkontakt med naturen. SIden den ble opprettet i 1981 har Hardangervidda Nasjonalpark vært den største i Norge, med Sandfloeggi som høyeste punkt på 1721 meter over havet. På vidda er det et rikt dyre- og planteliv, som kan oppleves av alle og enhver gjennom et rutenett av merkede stier og løyper, både til fots og på ski. Hardangervidda er også et populært sted for de som driver med kiting. Selve Vøringsfossen, Norges mest kjente foss, ligger bare 20 kilometer fra hotellet.

Historisk hotell

Det nåværende hotellet ble bygget i 2001, men her har det vært hotelltradisjoner siden 1889. Det nye hotellet er tuftet på sammetradisjoner som det opprinnelige, og ligger majestetisk på
bryggekanten i den vesle bygda Eidfjord, omkranset av spektakulære fjelltopper og dyp fjord. Dette gjør at vi kan si at vi byr på en historisk og avbalansert atmosfære i naturlige
omgivelser.

Velkommen skal du være!

Ønsker du å vite mer om Quality Hotel Vøringfoss – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.